Entendre els símbols de les fotos de Street View

Per millorar la vostra experiència de navegació, poden mostrar-se imatges i símbols concrets al mapa. Aquests símbols poden mostrar-se quan feu servir l'homenet taronja per veure imatges de Street View a Google Maps des d'un ordinador.

Consell: tant els usuaris de Street View com Google poden afegir fotos de Street View.

Tipus de fotos de Street View i connexions

És possible que pugueu navegar entre les fotos, segons el tipus de foto de Street View i la proximitat entre les fotos.

Símbol

Nom de la funció

Descripció

Street View

Quan hi ha diverses fotos de 360° a prop que estan connectades mitjançant la navegació. Google o altres contribuïdors de Street View poden recollir aquestes fotos.

Ruta fotogràfica

Quan hi ha diverses fotos que no són de 360° a prop que estan connectades mitjançant la navegació.

Les rutes fotogràfiques ja no són compatibles amb aquesta funció. No es poden publicar rutes fotogràfiques noves a Google Maps. Podeu gestionar les rutes fotogràfiques publicades a Street View Studio.

Foto esfèrica

Quan només hi ha una foto de 360° sense cap altra foto a prop.