Fastgør og administrer dine rejser i Google Maps

Brug fanen Start Go i Google Maps til hurtigt at få vist en rutevejledning og en estimeret ankomsttid for rejser, du ofte foretager.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på mobilenheder.

Fastgør de rejser, du foretager hyppigt

Hvis du vil gemme en rejse, du ofte foretager, kan du fastgøre den. På fanen Start får du som standard adskillige forslag til adresser, du kan vælge at fastgøre. Disse adresser er hentet fra din søgehistorik eller din lokationshistorik. Få oplysninger om rutevejledninger og steder fra din historik

Hvis du fastgør en foretrukken rejse, vises den nederst på skærmen, når du trykker på fanen Start. Du kan fastgøre en rejse fra en søgning efter rutevejledning eller fra forslagene på fanen Start.

Tip! Du kan kun fastgøre rejser i bil, med offentlig transport og med tohjulede motorkøretøjer.

Sådan fastgør du en rejse fra en søgning efter rutevejledning:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Søg efter en destination, og tryk på Rutevejledning.
  3. Vælg en transporttype. Hvis du vælger Offentlig transport, skal du vælge din foretrukne rute.
  4. Tryk på Fastgør nederst.

Sådan fastgør du en rejse fra fanen Start:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst på skærmen.
  3. Stryg opad på den nederste bjælke for at få vist en liste over foreslåede rejser.
  4. Find den ønskede rejse, og tryk på Fastgør til højre.

Fjern en fastgjort rejse

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
  4. Tryk på Fastgjort nederst.

Ryd fastgjorte rejser

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dit forbogstav Kontocirkel øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Settings.
  4. Tryk på Slet fastgjorte rejser under "Indstillinger for fastgjorte rejser".
  5. Tryk på Slet.

Rediger en fastgjort rejse

Skift fra rejse i bil til rejse med offentlig transport

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
  4. Tryk på Fastgjort nederst.
  5. Tryk på Offentlig transport Off. trans. øverst.
  6. Tryk på den ønskede rejse.
  7. Tryk på Fastgør nederst.

Skift fra rejse med offentlig transport til rejse i bil

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din mobilenhed.
  2. Tryk på Start Go nederst.
  3. Tryk på den fastgjorte rute, du vil redigere.
  4. Tryk på Fastgjort nederst.
  5. Tryk på Andre rejsemuligheder nederst.
  6. Tryk på I bil I bil øverst.
  7. Tryk på Fastgør nederst.