Tilføj eller ret en vej i Google Maps

Hvis der skal tilføjes eller redigeres vejoplysninger i Google Maps, kan du give os besked. Forkerte oplysninger om veje i Google Maps omfatter følgende:

• Forkerte vejnavne
  • Forkerte eller manglende oplysninger om ensretning af en vej
  • En forkert tegnet vej
  • Vejspærringer
  • En vej på kortet, der ikke findes
  • Manglende veje
  • Forkerte markørplaceringer.
Vigtigt! Du kan kun indsende redigeringer til Maps i visse lande og områder.

Ret forkerte oplysninger om en vej

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på fanen "Bidrag" nederst på siden.
  3. Tryk på Rediger kort og derefter Tilføj eller ret en vej.
  4. Vælg den type oplysninger, du vil rette og derefter Vælg den berørte vej.
  5. Vælg det vejsegment, du vil rette, i de nederste felter, og tryk på Næste.
  6. Angiv de korrekte oplysninger, og tryk på Send

Tilføj en manglende vej

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på fanen "Bidrag" nederst på siden.
  3. Tryk på Rediger kort og derefter Tilføj eller ret en vej
  4. Tryk på Manglende vej og derefter Tilføj første vej.
  5. Flyt markøren til det sted, hvor den manglende vej begynder.
  6. Tryk på Tilføj plus nederst på skærmen for at begynde at tegne.
  7. Træk markøren hen til det sted, hvor vejen slutter, og tryk på Tilføj plus.
  8. Tilføj vejnavnet og vejtypen.
  9. Tryk på Gem og derefter Udfør for at fuldende vejen.
    • Hvis du vil tilføje flere manglende veje, skal du trykke på "Tilføj en anden vej" og følge trin 6-9.
  10. Tryk på Næste for at indsende den manglende vej. Tilføj eventuelle yderligere oplysninger, og tryk på Send.