Afegir o corregir una via a Google Maps

Si cal que afegim o editem la informació d'una via a Google Maps, podeu informar-nos-en. Els errors de vies a Google Maps inclouen:

• Noms de vies incorrectes
  • Informació errònia sobre vies de sentit únic o de doble sentit
  • Vies traçades de manera incorrecta
  • Tancaments de vies
  • Vies que es mostren al mapa, però que no existeixen
  • Vies que falten
  • Ubicacions de marcador incorrectes
Important: només podeu enviar canvis a Maps en alguns països i regions.

Corregir informació incorrecta sobre una via

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu la pestanya "Contribueix".
  3. Toqueu Edita el mapa i després Afegeix o corregeix una via.
  4. Seleccioneu el tipus d'informació que voleu corregir i després Seleccioneu la via afectada.
  5. Als mosaics de la part inferior, seleccioneu el tram de via que voleu corregir i toqueu Següent.
  6. Introduïu la informació correcta i toqueu Envia.

Afegir una via que falta

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part inferior, toqueu la pestanya "Contribueix".
  3. Toqueu Edita el mapa i després Afegeix o corregeix una via.
  4. Toqueu Falta una via i després Afegeix la primera via.
  5. Moveu el marcador fins a la ubicació on comença la via que no surt.
  6. A la part inferior, toqueu Afegeix plus per començar a dibuixar.
  7. Arrossegueu el marcador fins a la ubicació on acaba la via i toqueu Afegeix plus.
  8. Afegiu el nom i el tipus de via.
  9. Per completar la via, toqueu Desa i després Fet .
    • Per afegir més vies que no surten, toqueu "Afegeix una altra via" i seguiu els passos 6-9.
  10. Per enviar la via que no surt, toqueu Següent. Afegiu més detalls, si n'hi ha, i toqueu Envia.