Brug Google Maps i mørkt tema

Du kan ændre temaet for Google Maps på din mobilenhed. Mørkt tema gør det nemmere at læse tekst på din skærm og hjælper med at reducere batteriforbruget.

Tip! Der er separate indstillinger for Mørkt tema, når du udforsker og navigerer i Google Maps.

Aktivér mørkt tema, mens du udforsker

Vigtigt! Alle disse trin er kun tilgængelige i Android 10 eller Q og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon (10+).
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Tema.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • Altid i lyst tema: Mørkt tema er altid deaktiveret i Maps, uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Altid i mørkt tema: Mørkt team er altid aktiveret i Maps, uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Samme som enhedstema: Følg indstillingen for Mørkt tema i Android-systemet. I Android 10+ findes dette under Indstillinger Settings og derefter Skærm.
  4. Tryk på Gem.

Aktivér mørkt tema, når du navigerer

Vigtigt! Disse trin fungerer kun på Android 10 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-enhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Navigationsindstillinger.
  3. Rul til "Visning af kortet".
  4. Under Farvesammensætning skal du trykke på:
    • Dag: For at slå mørkt tema fra i Maps uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Nat: For at slå mørkt tema til i Maps uafhængigt af systemindstillingerne.
    • Automatisk: Hvis du vil det tema, der er valgt for Android-systemet under Indstillinger Settings og derefter Vis.