Utilitzar Google Maps amb el tema fosc

Podeu canviar el tema de Google Maps al dispositiu mòbil. El tema fosc facilita la lectura de la pantalla i ajuda a reduir el consum de bateria.

Consell: quan explores i navegues per Google Maps, hi ha opcions de configuració independents per al tema fosc.

Activar el tema fosc mentre exploreu

Important: tots aquests passos només estan disponibles per a Android 10 o Q i versions posteriors. Informació sobre com podeu consultar la versió d'Android

1. Al telèfon amb Android 10 o una versió posterior, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i després Configuració Settings i després Tema.
  3. Seleccioneu una de les opcions següents:
    • Sempre amb el tema clar: el tema fosc sempre està desactivat a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Sempre amb el tema fosc: el tema fosc sempre està activat a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Igual que el tema del dispositiu: s'adopta l'opció de configuració Tema fosc del sistema Android. A Android 10 i versions posteriors, aquesta opció es troba a Configuració Settings i després Pantalla.
  4. Toqueu Desa.

Activar el tema fosc mentre navegueu

Important: aquests passos només funcionen amb Android 10 i versions posteriors. Obteniu informació sobre com podeu comprovar quina versió d'Android teniu.

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i després Configuració Settings i després Configuració de navegació.
  3. Desplaceu-vos fins a "Visualització del mapa".
  4. A Paleta de colors, toqueu:
    • Dia: per desactivar el tema fosc a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Nit: per activar el tema fosc a Maps, independentment de la configuració del sistema.
    • Automàtic: per seguir el tema seleccionat per al sistema Android a Configuració Settings i després Pantalla.