En els propers mesos, el nom de l'opció de configuració Historial d'ubicacions canviarà a Cronologia. Si l'opció Historial d'ubicacions està activada al vostre compte, és possible que vegeu Cronologia a la configuració de l'aplicació i del compte.

Com Google manté la privadesa de l'historial d'ubicacions

L'historial d'ubicacions és una opció de configuració del Compte de Google que crea una cronologia, un mapa personal que us ajuda a recordar els llocs on heu estat i les rutes i els trajectes que heu fet quan:

• Teniu la sessió iniciada al Compte de Google;
  • Heu activat l'historial d'ubicacions; i
  • El dispositiu té els informes d'ubicació activats.

De manera predeterminada, l'historial d'ubicacions està desactivat al Compte de Google i només es pot activar manualment.

Com funciona l'historial d'ubicacions

L'historial d'ubicacions us pot proporcionar experiències més personalitzades arreu de Google, com ara recomanacions de llocs, en funció d'on heu estat. Quan activeu l'historial d'ubicacions, la ubicació precisa del vostre dispositiu es desa periòdicament als vostres dispositius i als servidors de Google, fins i tot quan no s'estiguin utilitzant les aplicacions de Google.
A fi que les experiències de Google siguin útils per a tothom, les dades també es poden utilitzar per:
  • Mostrar informació, com ara les hores de més afluència i les estadístiques mediambientals, segons les dades d'ubicació anonimitzades.
  • Detectar i prevenir el frau i l'ús abusiu.
  • Millorar i desenvolupar els serveis de Google, inclosos els productes publicitaris.
  • Ajudar les empreses properes a fer una estimació de la probabilitat que les persones visitin les seves botigues a causa d'un anunci, sempre que activeu Activitat al web i en aplicacions. Amb les empreses només es comparteixen estimacions anònimes, no la vostra informació personal.
Nota: la ubicació precisa és el lloc exacte on sou, com ara una adreça o un carrer concrets.
La vostra ubicació es pot determinar a partir de:

Important: la majoria d'aquestes fonts d'ubicació es poden controlar mitjançant els permisos del dispositiu, les preferències del compte o altres opcions de configuració. Obteniu més informació tot seguit sobre com afecten aquestes seleccions la vostra privadesa i ubicació.

Conservareu l'historial d'ubicacions fins que el suprimiu.

Podeu revisar l'historial d'ubicacions en qualsevol moment o canviar el temps que el conserveu visitant La meva activitat a Google o la cronologia.

Com protegim l'historial d'ubicacions

Per mantenir la vostra activitat privada:

Teniu el control

De manera predeterminada, l'historial d'ubicacions està desactivat al Compte de Google i només es pot activar manualment.
Conservareu l'historial d'ubicacions fins que el suprimiu. Podeu desactivar o suprimir tot l'historial d'ubicacions del vostre compte o només algunes parts en qualsevol moment visitant La meva activitat a Google o la cronologia.