Legg ut bildeoppdateringer for steder

Via mobilenheten din kan du legge ut bilde- og videooppdateringer for steder. Du kan legge ut bilder og videoer om ting som

• endringer i åpningstidene
  • sesongmenyer
  • nye produkter eller tjenester
  • oppussing
  • utstillinger

Den nyeste oppdateringen vises først dersom steder har flere oppdateringer.

Legg ut bildeoppdatering

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter et sted, eller trykk på stedet på kartet.
    • Hvis flere steder er oppført i resultatlisten, trykker du på stedet du vil oppdatere.
  3. Trykk på navnet på eller adressen til stedet nederst på skjermen.
  4. Trykk på Oppdateringer i midten og så Fra besøkende.
  5. Trykk på Legg til en bildeoppdatering

Tips: Du kan legge ut flere bilder og videoer i samme oppdatering og for samme sted.

Finn bildeoppdateringer

Du kan finne bilde- og videooppdateringer som du eller andre har lagt ut.

Finn bildeoppdateringene dine

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Bidra Bidra nederst.
  3. Trykk på Se profilen din
  4. Finn bilde- eller videooppdateringene dine under «Anmeldelser».

Finn bildeoppdateringer fra andre

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter et sted, eller trykk på stedet på kartet.
    • Hvis flere steder er oppført i resultatlisten, trykker du på stedet du vil oppdatere.
  3. Trykk på navnet på eller adressen til stedet nederst på skjermen.
    • Trykk på Oppdateringer for å se alle oppdateringene.
    • Trykk på Bilder for å se enkeltoppdateringer.

Slett bildeoppdateringer

Viktig: Når du sletter bilde- og videooppdateringer fra Google Maps, blir de automatisk slettet fra Google Søk.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Bidra Bidra nederst.
  3. Trykk på Se profilen din.
  4. Finn den aktuelle bildeoppdateringen under «Andre bidrag».
    • Hvis du ikke finner den aktuelle bildeoppdateringen, finner du den under «Anmeldelser».
    • Under «Anmeldelser» kan du bare slette enkeltbilder eller -videoer, ikke hele oppdateringen.
  5. Trykk på bildet eller videoen du vil legge til.
  6. Øverst til høyre trykker du på Fjern Slett og så Slett.

Bilder og videoer du sletter fra Google Maps, slettes ikke automatisk fra

Tips: Hvis du fjerner alle bildene og videoene som er en del av en bildeoppdatering, fjernes også all tekst i oppdateringen. Hvis det fortsatt finnes bilder eller videoer i oppdateringen, vises de gjenværende bildene, videoene og teksten.

Rapporter bildeoppdateringer fra andre

Viktig: Hvis du finner noe som er upassende eller unøyaktig i en bildeoppdatering, ber vi deg om å gi oss beskjed om dette.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter et sted, eller trykk på stedet på kartet.
  3. Trykk på Oppdateringer i midten.
  4. Velg bilde- eller videooppdateringen du vil rapportere.
  5. Trykk på Mer Mer og så Rapporter oppdateringen.
  6. Velg eller oppgi årsaken til at du rapporterer innholdet.
  7. Trykk på Send inn.