Foto-updates over een plaats posten

Op je mobiele apparaat kun je foto- en video-updates over een plaats posten. Je kunt foto's en video's posten van bijvoorbeeld:

• wijzigingen in de openingstijden,
  • een seizoensgebonden menu,
  • nieuwe producten of services,
  • een net afgeronde verbouwing,
  • een nieuwe expositie.

Als er voor een plaats meerdere updates zijn, wordt de meest recente update als eerste getoond.

Een foto-update posten

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-apparaat.
  2. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
    • Tik op de locatie die je wilt updaten als je in de zoekopdracht meerdere locaties ziet.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
  4. Tik in het midden op Updates en dan Door bezoekers.
  5. Tik op Een foto-update toevoegen.

Tip: Je kunt meerdere foto's en video's posten voor dezelfde update en locatie.

Foto-updates zoeken

Je kunt foto- en video-updates vinden die jij of anderen hebben gemaakt.

Je foto-updates zoeken

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Bijdragen Bijdragen
  3. Tik op Je profiel bekijken.
  4. Zoek je foto- of video-updates onder Reviews.

Foto-updates van anderen zoeken

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-apparaat.
  2. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
    • Tik op de locatie die je wilt updaten als je in de zoekopdracht meerdere locaties ziet.
  3. Tik onderaan op de naam of het adres van de plaats.
    • Tik op Updates voor volledige updates.
    • Tik voor afzonderlijke updates op Foto's.

Foto-updates verwijderen

Belangrijk: Als je foto- en video-updates van Google Maps verwijdert, worden ze automatisch uit Google Zoeken verwijderd.

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-apparaat.
  2. Tik onderaan op Bijdragen Bijdragen
  3. Tik op Je profiel bekijken.
  4. Je foto-update staat onder Andere bijdragen.
    • Als je je foto-update niet kunt vinden, kun je deze vinden onder Reviews.
    • Bij Reviews kun je alleen afzonderlijke foto's of video's verwijderen, niet de hele update.
  5. Selecteer de foto of video die je wilt verwijderen.
  6. Tik rechtsboven op Verwijderen Verwijderen en dan Verwijderen.

Foto's en video's die je uit Google Maps verwijdert, worden niet automatisch verwijderd uit:

Tip: Als je alle foto's of video's verwijdert die deel uitmaken van een foto-update, wordt alle tekst in de update ook verwijderd. Als er nog foto's of video's in de update staan, worden de resterende foto's, video's en tekst nog steeds getoond.

Foto-updates van anderen melden

Belangrijk: Als je een foto-update met ongepaste of onjuiste informatie vindt, laat het ons dan weten.

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-apparaat.
  2. Zoek een plaats of tik op een plaats op de kaart.
  3. Tik in het midden op Updates.
  4. Selecteer de foto of video die je wilt melden.
  5. Tik op Meer Meer en dan Update melden.
  6. Selecteer of typ de reden voor de melding.
  7. Tik op Sturen.