Korriger manglende adresser eller knappenåler plassert i feil posisjoner

Du kan offentlig legge til og endre adresser på Maps. Legg til postadresser, endre leveringsadressen for pakker, eller juster plasseringen av knappenåler.

Korriger adresser

Viktig:

Organisasjoner eller myndigheter kan korrigere mange adresser på Google Maps via Google Maps-innholdspartnere. Disse organisasjonene eller myndighetene må oppfylle partner- og innholdskravene våre for å kunne gjøre dette.

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Søk etter en adresse.
  3. Klikk så på Foreslå en endring og så Feil adresse eller plassering av knappenålen.
  4. Skriv inn adressen. Klikk så på Legg ut.

Hvis du ønsker å legge til en adresse for en vei som ikke vises på kartet, må du først legge til veien.

Legg til nye adresser

1. Åpne Google Maps på en datamaskin.
  2. Klikk på Meny-menyen.
  3. Klikk på Rediger kartet og så Feil adresse eller plassering av knappenålen.
  4. Flytt og sentrér kartet på adressen du vil legge til.
  5. Skriv inn adressen.
  6. Klikk på Legg ut for å sende inn adressen.

Slik kan du korrigere flere adresser: Du må legge til hver adresse enkeltvis ved å følge fremgangsmåten ovenfor.

Endre annen informasjon registrert om steder eller adresser

Legg til private etiketter

Du kan legge til private etiketter for steder på kartet ditt. Når du korrigerer en adresse, er oppdateringen offentlig tilgjengelig. Det er imidlertid bare du som kan se de private etikettene dine. Steder med etiketter vises på kartet, i søkeforslagene og under Lagret Lagre stedet.

Legg til steder eller bygninger som mangler på kartet

Du kan også legge til steder som mangler – for eksempel kafeer, lokale bedrifter eller offentlige landemerker – på kartet. Finn ut hvordan du kan legge til steder som mangler på kartet.