Corregir una adreça o una ubicació de marcador incorrectes

Podeu afegir o editar adreces a Maps perquè pugui veure-les tothom. Afegiu adreces postals, corregiu el lloc on s'han d'entregar paquets o ajusteu la ubicació dels marcadors.

Corregir una adreça

Important:

Les organitzacions o els governs poden corregir diverses adreces a Google Maps amb Partners de contingut de Google Maps. Aquestes organitzacions o governs han de complir els nostres requisits de partners i de contingut per fer-ho.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu una adreça.
  3. Feu clic a Suggereix un canvi i, a continuació, Adreça o ubicació del marcador incorrectes.
  4. Introduïu la informació de l'adreça. A continuació, feu clic a Publica.

Per afegir una adreça d'una via que no surt al mapa, primer afegiu la via.

Afegir una altra adreça

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú
  3. A la part inferior, feu clic a Edita el mapa i, a continuació, Adreça o ubicació del marcador incorrectes.
  4. Moveu el mapa fins a l'adreça que voleu afegir i centreu-lo.
  5. Introduïu la informació de l'adreça.
  6. Per enviar-la, feu clic a Publica.

Per corregir diverses adreces: heu d'afegir cada adreça individualment seguint els passos anteriors.

Fer altres canvis en el lloc o l'adreça

Afegir una etiqueta privada

Podeu afegir una etiqueta privada als llocs del mapa. Quan corregiu una adreça, l'actualització està disponible per a tothom. Les etiquetes privades, en canvi, només les pot veure qui les ha creat. Els llocs etiquetats es mostren al mapa, als suggeriments de cerca i a Desats Desa el lloc.

Afegir al mapa un lloc o un edifici que no hi surten

També podeu afegir al mapa llocs que no hi surten, com ara punts de referència públics, cafeteries o altres empreses locals. Obteniu informació sobre com podeu afegir llocs que no surten al mapa.