Kuinka Gmailin mainokset toimivat?

Näet Gmailissa mainoksia, jotka on valittu sinulle hyödyllisyyden ja soveltuvuuden perusteella. Räätälöityjen mainosten valitseminen ja näyttäminen Gmailissa on täysin automatisoitu. Nämä mainokset näytetään sen perusteella, mitä olet tehnyt ollessasi kirjautuneena Googleen. Gmail-viestejäsi ei tarkasteta tai lueta mainosten näyttämistä varten.

Yksityisyys, avoimuus ja vaihtoehdot

Google ei myy henkilökohtaisia tietojasi, kuten Gmail- ja Google-tilitietojasi. Emme myöskään jaa henkilökohtaisia tietojasi mainostajille, ellet ole pyytänyt meitä tekemään niin.

Olemme tarkkoja sisältötyypeistä, joiden yhteydessä mainoksia näytetään. Google ei esimerkiksi kohdista mainoksia arkaluonteisten tietojen perusteella. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi rotu, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen, terveys tai arkaluonteiset raha-asiat. Gmailissa näkyviin mainoksiin sovelletaan Gmailin mainoskäytäntöjä.

Voit estää Gmail-mainosten räätälöinnin henkilökohtaisten tietojesi perusteella laittamalla personoidut mainokset päältä Mainosasetukset-sivulta. Voit edelleen nähdä Gmail-mainoksia, vaikka laittaisit personoidut mainokset pois päältä. Mainokset eivät kuitenkaan perustu henkilökohtaiseen dataan, jonka Google on liittänyt Google-tiliisi.

Saat lisätietoja tutustumalla Googlen tietosuojakäytäntöön ja siihen, miten Google käsittelee dataasi.