Melding

Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

DATE_DIFF

Berekent het aantal dagen tussen twee datums in compatibiliteitsmodus.

Deze functie ondersteunt alleen datums in compatibiliteitsmodus. We raden u aan oudere datumvelden in uw gegevensbronnen te upgraden naar de nieuwe typen Datum of Datum en Tijd, en de functie DATETIME_DIFF te gebruiken. Meer informatie

Gebruiksvoorbeeld

DATE_DIFF(End Date, Start Date)

Syntaxis

DATE_DIFF(X, Y)

Parameters

• X: een datumveld of een datumexpressie.
  • Y: een datumveld of een datumexpressie.

Opmerkingen

DATE_DIFF berekent X - Y. Als X > Y is, is het resultaat positief. Anders is het negatief.

Voorbeelden

Example formula Input Output
DATE_DIFF(End Date, Start Date)
  • End Date : Sep 28 2019
  • Start Date : Sep 10 2019
DATE_DIFF(End Date, Start Date)
  • End Date : Sep 9 2019
  • Start Date : Sep 10 2019

Gerelateerde bronnen