Viktig oppdatering: I løpet av de neste månedene blir brukerstøtteartiklene i hjelpedelen for Local Guides overført til brukerstøtten for Google Maps.

Bli med på et treff

Bli med i Local Guides i lokalmiljøet ditt, og delta på et treff.

Tips:

• Du bør bare registrere deg for treff du vet du kommer til å delta på.
  • Du må registrere deg som Local Guide for å kunne delta på treff.

Registrer deg for treff

1. Gå til Local Guides Connect.
  2. Klikk på Meet-ups (Treff) på venstre side.
  3. Du kan bla gjennom kommende treff ved å klikke på Show all (Vis alle) under «Upcoming meet-ups» (Kommende treff).
  4. Du finner vertssiden for et bestemt treff ved å klikke på tittelen til dette treffet.

Legg til kommentarer om treff

1. Gå til Local Guides Connect.
  2. Klikk på Meet-ups (Treff) på venstre side.
  3. Under «Upcoming meet-ups» (Kommende treff) klikker du på Show all (Vis alle).
  4. Søk etter et treff, og klikk på tittelen til det aktuelle treffet.
    • Hvis du blir ført til et Connect-innlegg, klikker du på «Comment» (Legg til kommentar) Kommentar.
    • Hvis det åpnes en arrangementside, legger du inn kommentaren her.