Tärkeä päivitys: Local Guidesin ohjeartikkelit siirretään Google Mapsin ohjekeskukseen lähikuukausina.

Ilmoituksen tekeminen roskasisällöstä tai virheellisestä datasta

Roskasisältöä on mikä tahansa laiton, loukkaava, vilpillinen tai haitallinen data Mapsissa. Google Mapsin käyttäjät (mukaan lukien Local Guides ‑oppaat), joiden huomataan olevan osallisia roskasisältöön, menettävät oikeuden tehdä muokkauksia.

Virheellinen data ei tuo mitään lisäarvoa Mapsiin. Tällaista dataa voi olla esimerkiksi päällekkäinen data tai karttakohde, johon liittyy vääriä tietoja.

Voit ilmoittaa roskasisällöstä tai väärinkäytöstä Google Mapsissa lähettämällä palautetta mobiilisovelluksella.