Belangrijke update: De supportartikelen uit de Help van Local Guides worden in de komende maanden overgezet naar het Helpcentrum van Google Maps.

Mijn account

Alleen bijdragen aan Google Maps via het Google-account dat je hebt gebruikt om je aan te melden voor Local Guides, tellen mee voor je niveau. Bijdragen kunnen niet worden overgedragen naar een ander account. Je kunt je bovendien slechts met één account aanmelden voor het programma. Toegekende beloningen krijg je alleen via dat account.

Je e-mailvoorkeuren wijzigen

Je kunt je e-mailvoorkeuren beheren op de pagina met instellingen voor Local Guides. Je kunt je afmelden voor een of meer typen e-mail (bijv. de nieuwsbrief) zonder dat dit invloed heeft op de andere typen (bijv. voordelen). Het duurt maximaal 7 dagen voordat je e-mailvoorkeuren zijn geïmplementeerd.

Een hoger niveau bereiken: felicitatiemails

Kun je je felicitatiemail voor het bereiken van een nieuw niveau niet vinden? Controleer je spammap of zoek in je inbox naar noreply-local-guides@google.com (als je dat nog niet hebt gedaan).

Je aanmeldlocatie wijzigen

Je kunt je aanmeldlocatie updaten op de pagina met instellingen voor Local Guides.

Als je van plaats verandert, blijven je reviews gewoon staan en wordt je niveau niet beïnvloed.
Programma verlaten

Je kunt het programma verlaten via de afmeldingspagina voor Local Guides.

Je reviews worden niet verwijderd, maar je krijgt geen beloningen meer van Local Guides.

Algemene voorwaarden voor het Local Guides-programma