Google Kids Spacen asetusten muuttaminen

Vanhempien valikosta löydät säätimet, joiden avulla voit parantaa lapsesi saamaa käyttökokemusta. Voit valvoa sovellustoimintaa ja muita laitteita, joille lapsesi on kirjautunut sisään tilillään. Voit myös hallinnoida muita tilin ominaisuuksia, esimerkiksi estää sovelluksia, kumota sovellusten estoja ja muuttaa sijaintiasetuksia.

Vanhempien valikon paikantaminen

Tärkeää: Jos haluat muuttaa kaikkia käytettävissä olevia lapsilukkoasetuksia, suosittelemme hallinnoimaan lapsen tiliä Family Linkillä. Voit hallinnoida joitakin asetuksia myös lapsen laitteella Google Kids Spacen kautta.

Näin löydät lapsilukkoasetukset:

1. Paina pitkään Vanhempien valikkoa .
  2. Valitse Lapsilukko .
Lapsen tallennetun toiminnan katsominen tai poistaminen

Tärkeää: Jos lapsen aiempi tili oli valvottu tili, tarvitset hänen apuaan tähän.

1. Siirry lapsen laitteella Omat tapahtumat ‐sivulle.
  2. Hae sovellusta, jonka tapahtumat haluat nähdä.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää Lisää.
    • Napauta Tiedot, niin löydät lapseen liittyvät tapahtumat.
    • Poista lapsen tapahtumat valitsemalla Poista.
Google Kids Spacen asetusten avaaminen

Google Kids Spacessa

1. Paina oikeasta alakulmasta pitkään Vanhempien valikkoa .
  2. Valitse, mitä asetuksia haluat muuttaa:
    • Lapsilukko
    • Vapauta tilaa
    • Laiteasetukset

Family Link ‑sovelluksessa

1. Avaa Family Link ‑sovellus.
  2. Valitse lapsi.
  3. Napauta Määritä asetuksia ja sitten Google Kids Spacen asetukset.

Vinkki: Family Linkissä voit valita, saako lapsi suositeltuja sovelluksia ja tarvitseeko lapsi vanhempien hyväksyntää niiden asentamiseen.

Sovellusten poistaminen Google Kids Spacesta
  1. Avaa Google Kids Space.
  2. Valitse Pelaa ja sitten Omat sovellukset.
  3. Paina poistettavaa sovellusta pitkään.
  4. Valitse Lisää Lisää ja sitten Poista.