Mainokset Google Kids Spacessa

Voit estää tai sallia mainoksia sisältävät sovellukset Google Kids Spacessa.

Lapsi saattaa nähdä mainoksia Google Kids Spacen sovelluksissa ja videoissa. Google Kids Spacen sovellusten on noudatettava säädöksiä ja Googlen käytäntöjä. Lue lisää Google Playn perhekäytännöstä

Kun poistat mainoksia sisältäviä sovelluksia suositusten joukosta, saatat nähdä jo asennettuja sovelluksia, ellet estä niitä. Voit tarkistaa ja estää mainoksia sisältävät sovellukset laitteen määrityksen aikana tai Family Linkin kautta. Kun estät mainoksia sisältäviä sovelluksia, saatavilla olevien sovellusten kokonaismäärä pienenee.

Vinkki: Jos haluat katsoa videoita ilman maksettuja mainoksia, tilaa YouTube Premium. Lue lisää mainoksista YouTube Kidsissä

Mainoksia ja sovelluksensisäisiä ostoksia sisältävien sovellusten laittaminen pois päältä

1. Avaa Family Link ‑sovellus Family Link laitteellasi.
  2. Valitse lapsi.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Sisältörajoitukset.
  4. Valitse Google Kids Space ja sitten Sovellukset, joissa on mainoksia ja sovelluksensisäisiä ostoksia.
  5. Näin voit piilottaa sovellukset, joissa on mainoksia tai sovelluksensisäisiä ostoksia:
    • Laita päälle Piilota suositellut sovellukset, joissa on mainoksia.
    • Laita päälle Piilota suositellut sovellukset, joissa on sovelluksensisäisiä ostoksia.

Vinkki: Sovelluksensisäiset ostokset eivät näy, ennen kuin laitat piilottamisen pois päältä.