Google Kids Spacen laittaminen päälle tai pois päältä

Voit laittaa Google Kids Spacen uudelleen päälle milloin tahansa, jos olet aiemmin ottanut sen pois päältä lapsen yhteensopivalla Android-tabletilla.

Google Kids Spacen laittaminen päälle

Aloitusnäytöltä:

1. Napauta Google Kids Space .
  2. Toimi näytön ohjeiden mukaan.

Asetuksista:

1. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Digitaalinen hyvinvointi ja lapsilukko.
  2. Napauta Google Kids Space
  3. Toimi näytön ohjeiden mukaan.
Vinkki: Jos olet kirjautunut sisään aiemmin etkä halua säilyttää aiempia asetuksia, poista kohdan Käytä aiempia asetuksia valinta.

Google Kids Spacen laittaminen pois päältä

1. Kosketa pitkään Vanhempien valikkoa Google Kids Spacen aloitusnäytöltä.
  2. Napauta Poistu Kids Spacesta.
  3. Vahvista olevasi vanhempi lisäämällä Google-tilisi salasana.
  4. Valitse jompikumpi seuraavista:
    • Tarkista tietonäyttö
    • Vaadi vanhemman salasanaa tulevissa kirjautumisissa
  5. Valitse Laita pois päältä.

Vinkki: Jos laitat Google Kids Spacen päälle lapsen Google-tilillä 30 päivän kuluessa, lapsen asetukset palautetaan. Tämän ajan jälkeen asetukset poistetaan ja ne on valittava uudelleen.

Muita lähteitä