Muistiinpanojen lisääminen Android-aloitusnäyttöön

Tärkeää: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Android-laitteilla.

Voit kiinnittää Keep-muistiinpanoja widgeteinä aloitusnäytölle Android-laitteella. Voit myös lisätä widgetin, jonka avulla voit luoda uusia muistiinpanoja ja listoja.

Muistiinpanon tai listan lisääminen aloitusnäytölle

Tärkeää: Edellyttää Google Keep ‑sovellusta.

1. Kosketa Android-laitteen aloitusnäyttöä pitkään.
  2. Valitse Widgetit Widgetit.
  3. Hae Google Keep ‑sovellusta.
  4. Hae lisättävä widget "Keep-muistiinpanot"‑kohdasta.
    • Jos haluat kiinnittää muistiinpanon aloitusnäytölle, valitse muistiinpanowidget.
    • Jos haluat kiinnittää useita muistiinpanoja aloitusnäytölle, valitse muistiinpanolistawidget.
    • Jos haluat luoda muistiinpanoja nopeasti aloitusnäytöltä, valitse pikaluontiwidget.
  5. Kosketa widgetiä pitkään.
  6. Vedä widget haluamaasi sijaintiin.
  7. Jos olet käyttänyt useita tilejä Google Keep ‑sovelluksessa, voit valita tilin.
  8. (Valinnainen) Jos lisäsit
    • muistiinpanowidgetin, valitse aloitusnäytölle lisättävä muistiinpano
    • muistiinpanolistawidgetin, valitse, haluatko nähdä kaikki muistiinpanot, kiinnitetyt muistiinpanot vai tietyllä tunnisteella merkityt muistiinpanot.

Lue lisää widgetin lisäämisestä aloitusnäytölle.

Muistiinpanon muokkaaminen aloitusnäytöllä

Jos käytössä on muistiinpanowidget, voit muokata muistiinpanoa suoraan aloitusnäytöltä.

1. Siirry aloitusnäytölle Android-laitteella.
  2. Etsi muokattava Keep-muistiinpanowidget.
    • Jos haluat merkitä listan kohteita valmiiksi tai keskeneräisiksi, napauta aloitusnäytöllä olevaa valintaruutua.
    • Jos haluat muokata tekstiä, napauta Avaa Keep-sovelluksessa Open in Keep muistiinpanon oikeasta alakulmasta.