Gegevens uit Groepen exporteren

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

U kunt uw gegevens uit Google Groepen exporteren en downloaden. U kunt alleen gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. U kunt een archief maken om voor uw administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken.Meer informatie over hoe u uw gegevens downloadt.

Als u een hoofdgebruiker bent van uw Google-domein, kunt u de gegevens van uw organisatie downloaden of overzetten.Meer informatie over hoe u de gegevens van uw organisatie exporteert. Als u een werk- of schoolaccount gebruikt, kunt u bepaalde gegevens mogelijk niet downloaden.

Welke gegevens worden er geëxporteerd?

Informatie over u

Gegevens over uw activiteit in groepen op googlegroups.com of in uw domein (als u een werk- of schoolaccount gebruikt):

• E-mailtemplates
  • Links naar favoriete berichten
  • Links naar favoriete groepen
  • Links naar recente activiteit:
    • Groepen waar u onlangs in heeft gepost
    • Onlangs bekeken groepen
    • Gesprekken waarin u onlangs heeft gepost
    • Onlangs bekeken gesprekken
    • Recente zoekopdrachten
Informatie over groepen waarvan u de eigenaar bent

Informatie over elke groep waarvan u de eigenaar bent op googlegroups.com of in uw domein (als u een werk- of schoolaccount gebruikt):

• Gearchiveerde e-mailgesprekken en berichten met labels van Google Groepen
  • Berichten die in behandeling zijn
  • De onderwerptags en categorieën van de groep
  • Informatie over groepsleden, zoals:
    • De e-mailadressen van leden
    • De weergavenaam van de groep
    • Wanneer de status van een lid voor het laatst is gewijzigd
    • Of een lid eigenaar, beheerder of alleen lid is

Deze gegevens bevatten ook informatie over uitgesloten gebruikers, uitgenodigde gebruikers en gebruikers van wie het verzoek om lid te worden van de groep nog in behandeling is.

• Informatie over de groep, zoals:
    • De naam van de groep
    • E-mailadres
    • Beschrijving
    • Automatische antwoorden
    • Voettekst
    • Onderwerpaanduiding
    • Welkomstbericht
    • Aangepast antwoord
    • Melding van geweigerde berichten