Näyttönimen tai sähköpostiosoitteen muuttaminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit muuttaa julkisesti näkyvää nimeäsi, kuvaasi, sähköpostiosoitettasi ja sitä, miten usein saat sähköpostia ryhmältä.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Omat jäsenyysasetukset.
  4. Valitse asetukset.

Ota huomioon seuraavat asiat:

• Se, voitko käyttää julkisesti näkyvän nimen kenttää ja Google-tilin linkityksen valintaruutua, määräytyy ryhmän Jäsenen tietosuoja ‑asetusten mukaan.
    • Jos Tilaus-kentän asetuksena on Jokainen sähköposti, sähköpostipäivitysten valintaruutu valitaan automaattisesti.
  5. Valitse Tallenna muutokset.