Ongelezen berichten bekijken

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

Als je het aantal ongelezen berichten voor een groep wilt bekijken, stel je in je e-mailclient een filter in.

Als je het aantal ongelezen berichten wilt bekijken voor een groep waarvoor Google Groepen voor bedrijven aanstaat, moet de abonnementsoptie zijn ingesteld op Een e-mail voor elk bericht. Ga naar Instellingen voor lidmaatschap bekijken en bewerken.

Hier zie je voorbeeldinstructies voor Gmail.

1. Maak een filter in Gmail.
    Voer in het zoekveld, op de regel Aan, het groepsmailadres in.
  2. Klik op Filter maken en doe het volgende:
    1. Vink het vakje aan voor Het label toepassen.
    2. Klik naast Label kiezen op de pijl-omlaag and thenNieuw label.
    3. Voer in het eerste veld de naam van de groep in.
      Je kunt de andere opties leeg laten.
    4. Klik op Maken.

De groep staat nu als map in het linkerdeelvenster. Als berichten bij de groep binnenkomen, zie je naast de map het aantal ongelezen berichten.