Afbeeldingen, foto's en video's posten

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

Je kunt bestanden zoals afbeeldingen, foto's en video's bijvoegen bij elk bericht dat je post. Je kunt ook een foto rechtstreeks invoegen bij je bericht.

Een bestand bijvoegen of een foto invoegen

1. Maak een gesprek of reageer op een gesprek. Zie Posts maken en beantwoorden.
  2. Selecteer een optie in de opmaakbalk onderaan je bericht:
    • Als je een bestand wilt bijvoegen, klik je op Bijlage toevoegen .
    • Als je een foto wilt invoegen, klik je op Fotobijlage invoegen Afbeelding invoegen.
  3. Klik in het vak Een item selecteren dat wordt weergegeven op Browsen.
  4. Zoek je bestand of foto and then klik op Openen.