Ulkoisten jäsenten varoituksen käsittely

Koska olet Google Ryhmien ryhmän jäsen, jolla on Ketkä voivat nähdä jäsenet? ‑lupa, näet tämän varoitusbannerin jäsenluettelon yläreunassa, jos jäsenen sähköpostin verkkotunnus ei vastaa tarkasti mitään organisaatiosi verkkotunnusta tai aliasverkkotunnusta:

External member warning banner.

Jos ryhmässä tai alaryhmässä on käytöstä poistettuja jäseniä (esimerkiksi Googlen käyttöehtojen rikkomuksen vuoksi) tai toiseen organisaatioon kuuluvia jäseniä, järjestelmä tunnistaa heidät ulkoisiksi jäseniksi. Jos jäsenen sähköpostiosoitteessa on kirjoitusvirheitä tai ylimääräisiä merkkejä (esimerkiksi jos järjestelmänvalvoja on lisännyt osoitteen workspaceuser@your-company.com ryhmään muodossa workspaceuser+mailinglists@your-company.com), Ryhmät tunnistaa tämän jäsenen ulkoiseksi. Näissä tapauksissa banneri tulee näkyviin.

Ole varovainen, kun jaat luottamuksellisia tietoja

Ulkoisten jäsenten nimien vieressä näkyy Ulkoinen-tagi jäsenluettelossa. Jos ryhmässä on ulkoisia jäseniä, ryhmälle jakamasi tiedot eivät ehkä säily yksityisinä. Ole varovainen, kun jaat luottamuksellisia tietoja ryhmälle, jossa on ulkoisia jäseniä. Banneri ei estä jäseniä jakamasta luottamuksellisia tietoja ryhmälle.

Suodata ulkoiset jäsenet

Banneri näkyy, jos ulkoinen käyttäjä on ryhmässä tai alaryhmässä, mutta seuraavien ohjeiden avulla voit näyttää vain valitsemasi ryhmän ulkoiset jäsenet.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Valitse vasemmalta Jäsenet.
    • Siirry alaryhmän jäsenluetteloon.
      Jos sinulla ei ole Ketkä voivat nähdä jäsenet? ‑lupaa alaryhmässä, ota yhteyttä kyseisen ryhmän omistajaan.
  4. Klikkaa Suodata ulkoiset jäsenet niin, että näet luettelon ryhmän ulkoisista jäsenistä.

Poista ulkoisen jäsenen varoitusbanneri

Jos kaikki ryhmiesi ja alaryhmiesi jäsenet ovat aktiivisia sisäisiä jäseniä, banneri voi tulla näkyviin, jos jäsenen sähköpostiosoitteessa on kirjoitusvirhe. Voit halutessasi poistaa bannerin tässä tilanteessa tai vain jättää sen huomiotta.

Poista ulkoisten jäsenten tagit tai varoitusbanneri varmistamalla, että kaikkien jäsenten sähköpostin verkkotunnukset vastaavat tarkasti organisaatiosi verkkotunnuksia tai aliasverkkotunnuksia. Jos sinulla on Ketkä voivat ylläpitää jäseniä? ‑lupa, voit poistaa jäseniä ryhmästä ja lisätä heidät uudestaan käyttämällä oikeita sisäisiä sähköpostiosoitteita.

Muuta aiheeseen liittyvää