Sådan annullerer du din konto

Hvis du ikke længere ønsker at deltage i Google Ad Grants-programmet, skal du blot slette dine annoncekampagner. Dine annoncer stopper med at blive vist, og din konto deaktiveres.

Sådan gør du:

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst og derefter på Alle kampagner.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for en kampagne for at vælge den, eller vælg alle kampagner på én gang ved at markere det øverste afkrydsningsfelt ud for kolonneoverskriften "Kampagne".
  4. Klik på rullemenuen Rediger over dine kampagner for at vælge Slet. Dine annoncer stopper automatisk med at blive vist inden for én time. Change campaign status

Hvis du ønsker at annullere din konto helt, skal du kontakte os, hvorefter vi hjælper dig videre.