Hva skjer etter at søknaden er sendt?

De fleste søknader blir gjennomgått innen tre virkedager. Hvis søknaden din krever ytterligere gjennomgang, kan det hende vi ber om mer informasjon. Mens du venter på svar, kan du når som helst logge på kontoen i Google for ideelle organisasjoner for å sjekke statusen til søknaden.

Vær oppmerksom på at aktiveringsforespørsler som sendes inn med feil, blir returnert til organisasjonen og må korrigeres før de kan sendes inn på nytt. Hvis du sender inn forespørsler på nytt, kan det føre til forsinkelser i gjennomgangsprosessen.