Feedback sturen over Google TV

Je kunt helpen Google TV te verbeteren door je feedback te delen en ons te informeren over eventuele problemen.

Feedback sturen

We sturen u geen persoonlijke reactie, maar we onderzoeken uw melding en gebruiken de door u geleverde informatie om de tv-functionaliteit te verbeteren.

Op een Google TV-apparaat

Belangrijk: Je kunt de opties voor systeemlogboeken, screenshots en bugrapport opnemen aanzetten om technische problemen op te lossen en Google-services te verbeteren. Als je deze informatie opneemt in je feedback, ga je ermee akkoord persoonlijke informatie over je apparaat of app met Google te delen.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop Google Assistent Assistent of Microfoon Tik of klik op de microfoon om geluid op te nemen voor tours.
  2. Zeg 'Stuur feedback'.
  3. Volg de instructies op het scherm.
Tip: Je kunt je telefoon als toetsenbord gebruiken om je feedback in te voeren. Meer informatie over hoe je je telefoon gebruikt als virtuele afstandsbediening

In de mobiele Google TV-app

1. Open de Google TV-app .
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  4. Beschrijf het probleem.
    • Je kunt ons team het beste helpen door zoveel mogelijk informatie toe te voegen.
  5. Tik rechtsboven op Sturen Verzenden.

Tip: Wees zo specifiek mogelijk en zorg ervoor dat uw reactie minstens drie woorden lang is.