Miten Google TV käsittelee dataasi

Jotkin Google TV ‐palvelut käyttävät dataasi Google TV:n toimintaa varten.

Miten Google TV toimii

Voit koota yhteen elokuvia, TV-ohjelmia, urheiluohjelmia, sovelluksia ja tilauksia, ja järjestää ne Google TV:n avulla.

Miten käytämme dataasi

Tärkeää: Data salataan siirron ajaksi.

Google kerää tiettyjä tietoja tarjotakseen niitä Google TV:lle. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Google TV voi kerätä esimerkiksi näitä tietoja:

• Katselulista, katselutoiminta ja striimauspalvelut suosituksia varten. Lue lisää suosituksista Google TV:ssä.
  • Likimääräinen sijainti, käyttäjä‑ ja laitetunnuksia, sovellustapahtumia, kaatumislokeja, diagnostiikkaa, muita tapahtumia ja muita tunnuksia sovelluksen toimintoja, analytiikkaa, mainontaa tai markkinointia (vain TV-laitteet) ja personointia varten.
  • Kaatumislokeja ja diagnostiikkaa analytiikkaa varten.

Vinkkejä:

• Voit laittaa sijainnin pois päältä valitsemalla Asetukset ja sitten Yksityisyys ja sitten Sijainti.
  • Kun Google TV:n sijaintiasetus on pois päältä ja internetyhteys on muodostettu, Google tai kolmannet osapuolet voivat silti saada karkean sijaintisi IP-osoitteesi kautta.
  • Lue lisää IP-osoitteiden toiminnasta Googlessa.
Sinä päätät

Voit personoida television aloitusnäyttöä lisäämällä useita profiileja Google TV:hen ja kirjautumalla Googlen palveluihin useilla eri tileillä. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kotitaloudessasi on muita käyttäjiä.

Tärkeää: Kaikki palvelut eivät välttämättä toimi, jos käytät yritystiliä, esim. työpaikan tai oppilaitoksen tiliä. Saat lisätietoja organisaatiosi järjestelmänvalvojalta.

Toisen tilin lisääminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  2. Valitse nimesi ja sitten + Lisää tili.
  3. Valitse Lisää tili.
    • Skannaa puhelimella QR-koodi. Vaihtoehtoisesti voit valita Google TV:stä Alas.
  4. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jonka haluat lisätä.
  5. Viimeistele profiili ohjeiden mukaan.
  6. Valitse striimauspalvelut, joita haluat käyttää tällä profiililla.

Lue lisää profiilien ylläpitämisestä Google TV:ssä.

Datan poistaminen Google TV ‐mobiilisovelluksesta

Google TV ‑mobiilisovellukseen tallennettu käyttäjädata, jonka voi poistaa: Impressiot, klikkaukset ja katseluhistoria
  1. Avaa selain laitteella.
  2. Siirry Omiin tapahtumiin.
  3. Hae Google TV:tä tai Play Elokuvia.
  4. Napauta Lisää Lisää ja sitten Poista.
Tykkäykset, ei-tykkäykset, katsomasi videot, katselulistat ja käyttämäsi palvelut

Voit ylläpitää elokuvia tai TV-ohjelmia, katselulistoja ja sovelluksessa käyttämiäsi palveluita.

• Näet tykkäykset, ei-tykkäykset, katsotut ja katselulistat elokuvan tai ohjelman tietosivuilta.
  • Löydät palvelut Ylläpidä palveluita ‑kohdasta.
  1. Valitse yläreunasta profiilikuvasi tai Valikko Valikko ja sitten Ylläpidä palveluita.
  2. Valitse Google-tililtä tallennetut palvelut, joita et enää tarvitse.
  3. Valitse Seuraava ja sitten Valmis.
Välimuistissa oleva data, esim. hakuhistoria ja asetukset

Voit tyhjentää sovelluksen välimuistin.

• iOS: Avaa Google TV ‐sovelluksen asetukset.
  • Android: Siirry Android-järjestelmän Google TV ‐sovelluksen tietosivulle.