Miten näytönsäästäjätila käyttää dataasi

Jotkin Google TV ‐palvelut käyttävät dataasi Google TV:n toimintaa varten myös silloin, kun et käytä televisiota.

Miten Lepotila ja Backdrop Daydream toimivat

Kun et käytä televisiota, Lepotila ja Backdrop Daydream voivat näyttää kuvia, taidetta, sään, pelien tuloksia ja paljon muuta.

Miten käytämme dataasi

Tärkeää: Data salataan siirron ajaksi lukuun ottamatta joitakin julkisesti saatavilla olevien kuvien pyyntöjä.

Lepotila

Google kerää joitakin tietoja Google TV:n Lepotilan tarjoamista varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Google TV:n Lepotila voi kerätä esimerkiksi näitä tietoja:

• Likimääräinen sijainti, käyttäjätunnukset ja muut henkilökohtaiset tiedot (esim. laitteen kieli- ja maa-asetus ja aikavyöhyke), sovellustapahtumat, muu käyttäjien luoma sisältö (esim. Lepotilan asetukset) ja laitetunnukset sovelluksen toimintoja, analytiikkaa ja personointia varten
  • Kaatumislokeja, diagnostiikkaa ja muuta toimintadataa analytiikkaa varten

Backdrop Daydream

Google kerää joitakin tietoja tarjotakseen Backdrop Daydream ‐palvelun. Backdrop Daydream voi kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

• Likimääräinen sijainti, jotkin henkilökohtaiset tiedot (esim. laitteen kieli- ja maa-asetus ja ajan esitystapa), sovellustapahtumat ja laite‑ tai muut tunnukset sovelluksen toimintoja ja analytiikkaa varten
  • Kaatumislokit analytiikkaa varten

Vinkki: Jos olet linkittänyt Spotify-tilisi Googleen ottaaksesi Spotify-palvelut käyttöön kaikissa Googlen tuotteissa ja palveluissa, käyttäjätunnuksesi ja muita tietoja (esim. kieli- ja maa-asetus ja paikallinen aika) voidaan jakaa Spotifylle.

Sinä päätät

Voit valita, mitä television näytöllä näkyy, kun et käytä sitä. Sisältö (esim. valokuvat) voi olla henkilökohtaista, ja Google TV antaa sinun valita, mitä haluat näkyville.

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Lepotila.
  2. Valitse, mitä haluat nähdä:
    • Google Kuvat: Valitse kuvia tai albumeita, jotka on tallennettu Google Kuvien tilillesi.
    • Taidegalleria: Valitse kuvasuosituksia, taideteoksia ja paljon muuta.
    • Kokeellinen: Kokeile uusia lähteitä ja sisältöä.

Lue, miten voit muuttaa muita asetuksia, esimerkiksi kuva- ja sääasetuksia sekä henkilökohtaisia tuloksia.