Hitaan tai viiveellisen Google TV ‐laitteen korjaaminen

Jos Google TV ‐laite jumiutuu, käynnistyy hitaasti, vastaa hitaasti hakuun tai avaa sovelluksia hitaasti, tämä artikkeli voi auttaa ongelman korjaamisessa.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Siirry Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä ja sitten Käynnistä uudelleen ja sitten Käynnistä uudelleen.

Taustasovellusten sulkeminen

1. Siirry Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Sovellukset.
  3. Valitse sovellus Viimeksi avatut sovellukset ‐kohdasta.
  4. Valitse Pakota lopetus ja sitten OK.
  5. Toista vaiheet kaikkien äskettäin avattujen sovellusten kohdalla.

Sovelluspäivitysten tarkistaminen

Tärkeää: Televisio saattaa toimia hitaammin sovelluspäivitysten aikana.

1. Hae televisiosta Google Play Kauppaa.
  2. Kun Google Play avautuu, siirry oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja pelejä ja sitten Päivitykset ja sitten Päivitä kaikki.

Vinkki: Jos haluat päivittää sovellukset automaattisesti, avaa Play Kaupan Asetukset ja valitse Automaattiset sovelluspäivitykset.

Järjestelmäpäivitysten tarkistaminen

1. Siirry Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  4. Jos päivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.

Pika-aloitus päälle

Tärkeää: Nämä vaiheet voivat vaihdella laitteesta riippuen. Lisätietoa saat laitteen valmistajalta.

1. Siirry Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Virta ja energia.
  3. Laita Pika-aloitus päälle.

Lisäohjeita

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia ohjeita, mutta ongelma ei ole ratkennut, kokeile näitä: