Sovellusten kaatumisen korjaaminen Google TV:ssä

Jos sovellus kaatuu Google TV:n käytön aikana, tämä artikkeli voi auttaa ongelman korjaamisessa.

Sovelluspäivitysten tarkistaminen

1. Hae televisiosta Google Play Kauppa.
  2. Kun Google Play avautuu, siirry oikeassa yläreunassa olevaan profiilikuvaan tai alkukirjaimeen.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja pelejä ja sitten Päivitykset ja sitten Päivitä kaikki.

Taustasovellusten sulkeminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Sovellukset.
  2. Valitse suljettava sovellus.
  3. Valitse Pakota lopetus ja sitten OK.

Yhteyden ottaminen sovelluskehittäjään

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia ohjeita, mutta ongelma ei ole ratkennut, voit ilmoittaa asiasta sovelluskehittäjälle. Lue lisää yhteyden ottamisesta Android-sovelluksen kehittäjään.