Reagoimattoman Google TV ‑laitteen korjaaminen

Jos Google TV ‐laite jumiutuu, jää kiinni yhteen näyttöön tai ei vastaa, tästä artikkelista voi olla apua.

Google TV ‐laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Irrota Google TV ‐laitteen virtajohto.
  2. Jätä virtajohto irti minuutin ajaksi.
  3. Kytke sitten virtajohto takaisin.
  4. Paina kaukosäätimen virtapainiketta.

Jos TV:n jumiutuminen loppuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen

Voit estää jäätymisen uudelleen näin:

Tarkista sovelluspäivitykset
  1. Hae televisiosta "Google Play Kauppa".
  2. Kun Google Play avautuu, siirry oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvakkeen kohdalle.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja pelejäja sitten Päivitykset ja sitten Päivitä kaikki.

Vinkki: Jos haluat päivittää sovellukset automaattisesti, avaa Play Kaupan Asetukset ja valitse Automaattiset sovelluspäivitykset.

Järjestelmäpäivitysten tarkistaminen
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  3. Jos päivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.
Kirjaudu ulos ja takaisin sisään
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse poistettava profiili ja sitten Poista ja sitten Poista tili.
    • Jos sinulla on vain yksi tili ja poistat sen, television tehdasasetukset palautetaan automaattisesti.
  3. Jos haluat lisätä tilin uudelleen, valitse Lisää tili.
  4. Kirjaudu sisään näytön ohjeiden mukaan.

Jos TV jumiutuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen

Useimmissa Google TV ‐laitteissa tehdasasetukset voi palauttaa manuaalisesti. Tehdasasetusten palauttaminen voi kestää muutaman minuutin ja se poistaa laitteelta kaiken. Sinun on ladattava sovellukset ja sisältö uudelleen.

Laitteen tehdasasetusten palautusvaiheet vaihtelevat valmistajan mukaan. Esimerkiksi Chromecast with Google TV:

1. Liitä laite televisioon ja käynnistä se.
  2. Paina laitteen takaosassa olevaa painiketta pitkään. Valo vilkkuu keltaisena.
  3. Kun valo muuttuu tasaisen valkoiseksi, päästä irti painikkeesta. Laitteen tehdasasetukset palautetaan.

Tehdasasetusten palauttaminen voi vaihdella laitteittain. Lisätietoja saat laitteen valmistajalta.