Live-TV:n katselu Google TV:stä

Voit katsoa eri palveluntarjoajien live-TV:tä Google TV:stä. Jos haluat katsoa tietyn palveluntarjoajan live-TV:tä, sinun on ehkä ladattava palveluntarjoajan sovellus.

Jos olet Yhdysvalloissa, aloitusnäytön Live-osio sisältää Google TV:n livekanavat. Voit katsoa enemmän live-TV:tä, kun lisäät palveluntarjoajia ja suoritat tarvittavat vaiheet.

Live-TV:n katselu Google TV:stä

Google TV:ssä on maksuttomia live-TV-kanavia, jotka eivät edellytä sovelluksen asentamista, rekisteröitymistä tai tilausta. Voit selata Google TV ‐kanavia Live-välilehdellä, suosituksissa tai Google TV ‐kanavasoittimessa.

Saatavilla olevat kanavat
  • 4Emergency
  • ACCDN
  • AccuWeather
  • America's Test Kitchen
  • Vihanhallinta
  • Antiques Roadshow
  • Are We There Yet
  • At Home with Family Handyman
  • Baywatch
  • BBC Earth
  • BBC Food
  • BBC Home & Garden
  • beIN SPORTS XTRA
  • Billiard TV
  • Bounce XL
  • BritBox Mysteries
  • CBC News & Explore
  • Cheaters
  • Cheddar News
  • Cine Romántico
  • Circle
  • Classic Doctor Who
  • Court Legendary Trials
  • Court TV
  • Dateline 24/7
  • Deal or No Deal
  • Demand Africa
  • Divorce Court
  • DOCUMENTARY+
  • DraftKings
  • Dry Bar Comedy
  • DUST
  • Kevyt musiikki
  • Estrella News
  • Estrella TV
  • FailArmy
  • Family Affair Channel
  • Family Feud
  • FilmRise Action
  • FilmRise Free Movies
  • FilmRise Horror
  • FilmRise True Crime
  • Forensic Files
  • Game Show Central
  • Great American Adventures
  • Grit Xtra
  • Hallmark Movies & More
  • Heartland
  • Hell's Kitchen
  • Historias de Amor
  • iHeart90s
  • iHeart Christmas
  • iHeartCountry
  • IMPACT Wrestling Channel
  • Impossible
  • ION
  • ION Mystery
  • It's Showtime at the Apollo
  • Just for Laughs Gags
  • Kocowa K-Drama
  • LAFF More
  • Latino Vibes
  • Law & Crime
  • Lidia's Kitchen
  • Lo Mejor de Telemundo
  • LOL Network
  • Love Nature
  • Maverick Black Cinema
  • Midsomer Murders
  • MotorTrend FAST TV
  • Moviesphere
  • Murder She Wrote
  • Mystery Science Theater 3000 (MST3K)
  • NBC News Bay Area
  • NBC News Boston
  • NBC News Chicago
  • NBC News Connecticut
  • NBC News Dallas Fort Worth
  • NBC News Los Angeles
  • NBC News New York
  • NBC News NOW
  • NBC News Philadelphia
  • NBC News San Diego
  • NBC News South Florida
  • NBC News Washington DC
  • Newsmax
  • Outdoor America
  • Outside
  • Out TV
  • Paranormal Files
  • PBS Antiques RoadShow
  • PBS Nature
  • PFL Professional Fighters League
  • PGA Tour
  • PokerGo
  • PowerNation
  • REELZ Famous & Infamous
  • Remember the 80s
  • Reuters Now
  • Scripps News
  • Shades of Black
  • Sky News
  • Smooth jazz
  • Speedvision
  • Stingray Classic Rock
  • Stingray HolidayScapes
  • Stingray Naturescape
  • Stingray Soul Storm
  • Swerve Combat
  • Tastemade
  • Telemundo Al Día
  • The Celebrity Name Game Channel
  • The Jamie Oliver Channel
  • The Pet Collective
  • The Price is Right - The Barker Years
  • This Old House
  • Today All Day
  • Top Gear
  • Universal Crime
  • Unsolved Mysteries
  • World Poker Tour
  • Wu Tang Collection
  • Xumo Free Crime TV
  • Xumo Free Movies
  • Xumo Free Westerns
  • Xumo Holiday Movie Channel

Vain aikuisille suunnatun sisällön rajoittaminen

Sisältörajoitusten avulla voit suodattaa televisiosta pois vain aikuisille suunnattua sisältöä. Sisältörajoitukset ovat Google TV ‐kanavien valinnaisia asetuksia. Näin laitat sisältörajoitukset päälle tai pois päältä:

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Siirry Sinulle-välilehdelle.
  3. Valitse Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  4. Valitse tili, jota haluat rajoittaa.
  5. Valitse Sisältörajoitukset ja sitten Google TV ‐kanavat.
  6. Laita ne päälle tai pois päältä.

Mainosasetusten muuttaminen

Google TV ‐kanavilla näkyvät mainokset voidaan personoida laitteesi mainostunnuksen tai Google-tilisi tietojen perusteella. Lue lisää laitteen asetusten ja Google-mainosasetusten muuttamisesta.

Muiden palveluntarjoajien live-TV:n katsominen

Esimerkiksi Haystack Newsin, Plexin, Pluto TV:n ja Tubin live-TV-kanavat ovat saatavilla maksutta. Voit selata kanavia Live-välilehdellä, suosituksissa ja hakutuloksissa. Jos haluat katsoa kanavia, sinun on asennettava palveluntarjoajan sovellus. Voit myös lisätä live-TV-kanavia maksullisista tilauksista, esim. YouTube TV:stä, Sling TV:stä ja Philosta.

YouTube TV

Jos sinulla on YouTube TV ‐tilaus ja haluat lisätä sen Google TV:hen, lisää Google-tili, jota käytät YouTube TV ‐tilauksessa. Kun avaat sovelluksen, sinun on ehkä vaihdettava tiliä.

Vinkki: Jos valitset YouTube TV:n yhdeksi striimauspalveluistasi, voit nähdä YouTube TV:n suosituksia Google TV:ssä. Katso, miten voit muuttaa striimauspalveluiden asetuksia.

Sling TV

Näin lisäät Sling TV:n Google TV:hen:

1. Lataa Sling TV ‑sovellus. Katso, miten voit asentaa sovelluksia Google TV:hen.
  2. Linkitä Sling TV Google-tiliisi. Katso, miten voit linkittää palvelun tiliisi.
Philo

Näin lisäät Philon Google TV:hen:

1. Lataa Philo-sovellus. Katso, miten voit asentaa sovelluksia Google TV:hen.
  2. Lisää Philo palveluihisi. Katso, miten voit lisätä tai poistaa striimauspalvelun.

Suosikkikanavien valitseminen

Näin voit valita suosikkikanavasi:

1. Siirry Google TV:n Live-välilehdelle.
  2. Etsi kanavaoppaasta kanava, jonka haluat valita suosikiksi.
  3. Siirry kanavan nimen kohdalle ja valitse se.
    • Näet tähden, joka vahvistaa kanavan olevan suosikeissasi.
  4. Siirry kanavaoppaan yläreunassa olevaan Suosikit-osioon.

Vinkki Jos haluat poistaa kanavan suosikeistasi, siirry kanavan nimen kohdalle ja valitse se. Tällöin tähti häviää ja kanava poistetaan suosikeistasi.

Viimeaikaisten kanavien hallinnointi

Näet äskettäin katsotut kanavat kanavaoppaan Uusimmat-osiosta. Löydät kategorian laittamalla verkko- ja sovellustoiminnan päälle. Katso, miten voit ottaa Verkko- ja sovellustoiminnan pois päältä.

Vinkki: Jos haluat poistaa kanavan viimeaikaisista kanavista, siirry kanavan nimen kohdalle ja paina valintapainiketta, kunnes valikko tulee näkyviin. Napauta Poista, niin kanava poistetaan.