Tavallisen TV:n käyttö Google TV ‑laitteella

Tärkeää: Voit käyttää TV-peruspakettia vain televisioilla, joissa on Google TV sisäänrakennettuna.

Jos valitset tavallisen TV:n ottaessasi Google TV ‑laitteen käyttöön, voit

• viimeistellä käyttöönoton nopeammin
  • käyttää laitettasi ilman Google-tiliä
  • käyttää laitettasi ilman internetyhteyttä.
    • Ilman internetyhteyttä laitteesi ei voi saada tärkeitä tietoturvapäivityksiä.

Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla tavallisessa TV:ssä.

Tavallisesta TV:stä Google TV:hen vaihtaminen

1. Vieritä aloitusnäytöltä Google TV ‑bannerin kohdalle.
  2. Valitse Ota Google TV käyttöön.
  3. Seuraa näytölle tulevia ohjeita ja tee käyttöönotto Home-sovelluksella tai kaukosäätimellä. Lue lisää kaukosäätimen käytöstä.

Vinkki: Jos olet jo ottanut Google TV:n käyttöön, et voi vaihtaa tavalliseen TV:hen. Voit aloittaa käyttöönoton uudelleen palauttamalla laitteen tehdasasetukset.

Mitä tavallisella TV:llä voi tehdä
  • Voit katsoa televisiota kaapelipalvelun, satelliitin, TV-virittimen tai antennin kautta TV-sovelluksella
  • Voit toistaa mediaa muilta televisioon kytketyiltä laitteilta
  • Voit käyttää laitteelle valmiiksi asennettua sovellusvalikoimaa
Mitä tavallisella TV:llä ei voi tehdä
  • Voit käyttää palveluita ja ominaisuuksia, jotka edellyttävät kirjautumista Google-tilille
  • Voit käyttää Play-kirjastoasi
  • Voit asentaa sovelluksia
  • Voit hakea sisältöä Assistantilla
  • Voit striimata sisältöä toiselta laitteelta