Brug almindeligt fjernsyn på en Google TV-enhed

Vigtigt! Du kan kun bruge almindelige fjernsyn på fjernsyn, der har indbygget Google TV.

Hvis du vælger et almindeligt fjernsyn, når du konfigurerer din Google TV-enhed, kan du:

• Gennemføre konfigurationen hurtigere
  • Bruge din enhed uden en Google-konto
  • Bruge din enhed uden internetforbindelse
    • Din enhed kan ikke modtage vigtige sikkerhedsopdateringer uden en internetforbindelse.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige med et almindeligt fjernsyn.

Skift fra almindeligt fjernsyn til Google TV

1. Rul til Google TV-banneret på startskærmen.
  2. Vælg Konfigurer Google TV.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere med Home-appen eller din fjernbetjening. Få yderligere hjælp til fjernbetjeningen.

Tip! Hvis du allerede har konfigureret Google TV, kan du ikke skifte til almindeligt fjernsyn. Du kan starte konfigurationen forfra ved at gendanne fabriksindstillingerne på din enhed.

Hvad du kan gøre med almindeligt tv
  • Se tv via din kabeltjeneste, satellit, tv-tuner eller antenne med TV-appen
  • Afspil medier fra andre indgange, der er tilsluttet fjernsynet
  • Brug et begrænset udvalg af apps, som er forudinstalleret på din enhed
Hvad du ikke kan gøre på et almindeligt fjernsyn
  • Brug tjenester og funktioner, der kræver, at du logger ind på din Google-konto
  • Få adgang til din Play-samling
  • Installer apps
  • Brug Google Assistent til at søge efter indhold
  • Cast indhold fra en anden enhed