Google TV:n näytönsäästäjän muuttaminen

Voit valita, mitä television näytöllä näkyy, kun et katso mitään.

Näytönsäästäjän valitseminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Lepotila.
  2. Valitse, mitä haluat nähdä:
    • Google Kuvat: Valitse kuvia tai albumeita, jotka on tallennettu Google Kuvien tilillesi.
    • Taidegalleria: Valitse kuvasuosituksia, taideteoksia ja paljon muuta.
    • Kokeellinen: Kokeile uusia lähteitä ja sisältöä.

Kuva-asetusten muuttaminen

Kuvien valitseminen
  1. Avaa puhelimella Google Home Home.
  2. Valitse televisiosi.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset Asetukset ja sitten Lepotila ja sitten Google Kuvat.
  4. Valitse kuvat tai albumit, joiden haluat näkyvän televisiossa.
Asetusten muokkaaminen
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Lepotila.
  2. Valitse Lisäasetukset-kohdasta:
    • Henkilökohtainen valokuvadata: Näytä tai piilota omistajan ja albumin nimi.
    • Google Kuvien pystykuvat: Valitse, voidaanko kuvia näyttää pystysuunnassa.
    • Omien kuvien kuratointi: Valitse, mitkä albumit otetaan mukaan.
    • Diaesityksen nopeus: Valitse, miten kauan yksi kuva pysyy näytöllä.

Sää ja kellonaika näytönsäästäjässä

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Lepotila.
  2. Valitse Lisäasetukset-kohdasta:
    • Sää: Valitse °C, °F tai Molemmat.
    • Aika: Valitse, onko aika näkyvissä vai piilotettu.

Henkilökohtaisten tulosten laittaminen päälle tai pois päältä

Tärkeää: Ominaisuus on käytettävissä vain joillakin Google TV ‑laitteilla Yhdysvalloissa.
Kun näytönsäästäjä on päällä, näytöllä voi näkyä henkilökohtaisia tuloksia. Voit valita, milloin haluat henkilökohtaisten tulosten näkyvän.
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi ja sitten Google Assistant.
  3. Valitse Miten henkilökohtaiset tulokset näkyvät ‑kohdasta Älä näytä oma-aloitteisesti tai Näytä oma-aloitteisesti.
Vinkki: Henkilökohtaiset tulokset häviävät näytöltä, kun laite on ollut muutaman minuutin käyttämättömänä.