Henkilökohtaisten suositusten piilottaminen Google TV:stä

Jos haluat piilottaa henkilökohtaiset suositukset Google TV:stä, voit laittaa profiiliisi Vain sovellukset ‐tilan päälle. Voit esimerkiksi piilottaa henkilökohtaiset suosituksesi vieraiden seurassa käyttämällä Vain sovellukset ‑tilaa.

Vain sovellukset ‑tilan laittaminen päälle

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi ja sitten Vain sovellukset ‐tila ja sitten Laita päälle.
  3. Jos haluat selata Vain sovellukset ‐tilassa, valitse kaukosäätimellä aloitusnäyttökuvake Etusivu.

Vain sovellukset ‑tilasta poistuminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi.
  3. Laita Vain sovellukset ‑tila pois päältä.

Elokuvien ja ohjelmien katsominen Vain sovellukset ‑tilassa

Et näet kirjastoa televisiosi aloitusnäytöllä, mutta löydät sen YouTube-sovelluksesta:

1. Avaa television YouTube-sovellus YouTube.
  2. Valitse Kirjasto ja sitten Ostokset.

Vinkki: Voit myös striimata sisältöä puhelimesta televisioon. Katso, miten voit striimata Google TV:hen.

Mitä tapahtuu, kun Vain sovellukset ‑tila on päällä

Vain sovellukset ‑tilassa et saa personoituja suosituksia aloitusnäytölle. Näet asennetut sovellukset, jotka voit avata löytääksesi jotain katsottavaa. Näet myös sponsoroitua sisältöä ja suosittujen elokuvien ja ohjelmien tiisereitä.

Jos Verkko- ja sovellustoiminta on päällä, Google TV jatkaa näkemiesi suositusten parantamista, vaikka Vain sovellukset ‑tila olisi päällä. Lisäksi sovellukset voivat näyttää omia henkilökohtaisia suosituksiaan historiasi perusteella. Tähän sisältyy YouTube, YouTube TV ja muut Google-sovellukset.

Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä Vain sovellukset ‑tilassa. Esimerkki:

• Et voi käyttää Hakua tai Google Assistantia.
  • Et voi valita sisällön kohdalla "tykkään" tai "en tykkää", lisätä videoita katselulistallesi tai merkitä videoita katsotuksi.

Vinkki: Yksityisyysasetukset (esim. sijainti) eivät muutu. Jos haluat muuttaa yksityisyysasetuksia, valitse Google TV:llä Asetukset ja sitten Yksityisyys.

Muita lähteitä