Elokuvien ja ohjelmien katselu striimauspalveluista

Jos olet tilannut striimauspalveluja, voit lisätä palvelut Google TV ‑laitteelle tai ‑sovellukseen. Kun lisäät Google TV ‑profiiliisi palveluja, saat enemmän katselusuosituksia näistä palveluista. Jos palvelu tarjoaa useita tilausvaihtoehtoja, sinun täytyy linkittää palvelu Google-tilillesi saadaksesi oikeanlaiset suositukset.

Voit myös saada muiden palveluiden suosituksia. Lue, miten voit saada osuvampia suosituksia.

Striimauspalvelun lisääminen tai poistaminen

Add your streaming services | Google TV

Google TV ‑laitteella

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse profiilisi ja sitten Omat palvelut.
  3. Vieritä oikealle ja laita kukin palvelu päälle tai pois päältä.
  4. Vieritä vasemmalle, niin valinnat tallennetaan ja näkymä suljetaan.

Google TV ‐mobiilisovelluksessa

1. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  2. Valitse Ylläpidä palveluita.
  3. Valitse palvelu, jonka haluat lisätä tai poistaa.
  4. Valitse Seuraava ja sitten Valmis.

Vinkki: Jos poistat palvelun Google TV ‑laitteelta tai ‑sovelluksesta, palvelun tilaustasi ei peruta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä striimauspalvelun tarjoajaan.

Palvelun linkittäminen tiliin tai linkityksen poistaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Home puhelimella tai tabletilla.
  2. Varmista yläreunasta, että olet kirjautunut samalle tilille kuin Google TV ‑laitteellasi.
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää Lisää tili.
  4. Valitse "Ylläpidä palveluita" ‑kohdasta Video tai Live-TV
  5. Etsi palvelu ja valitse Linkitä tai Lisää Lisää tili
    • Voit poistaa linkityksen valitsemalla Poista linkitys.
  6. Viimeistele käyttöönotto näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.
Vinkki: Jos poistat palvelun linkityksen tililtäsi, palvelun tilaustasi ei peruta. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Elokuvien tai ohjelmien etsiminen palveluista

Google TV ‑laitteella

1. Asenna palvelun sovellus. Katso, miten voit asentaa sovelluksia Google TV:ssä.
  2. Hae tiettyä elokuvaa tai ohjelmaa.
  3. Avaa sisällön tietosivu.
  4. Alareunassa näet erilaisia katselutapoja.
  5. Valitse palvelu, jossa haluat katsoa sisältöä.

Google TV ‐mobiilisovelluksessa

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Etsi elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat katsoa.
  3. Valitse striimaussovellus.
  4. Valitse Katso. Elokuva tai TV-ohjelma toistetaan striimaussovelluksella.

Vinkkejä:

• Elokuva tai ohjelma toistetaan suoraan striimaussovelluksesta.
  • Jos sinulla ei ole sovellusta asennettuna, saat kehotuksen ladata se Google Play Kaupasta.

Muita lähteitä