Elokuvien ja ohjelmien tallentaminen myöhemmin katsottaviksi

Voit lisätä elokuvia ja ohjelmia helposti katselulistallesi, josta löydät ne helposti myöhempää katselua varten. Katselulistasi päivittyy kaikilla laitteilla, joille olet kirjautuneena, kun lisäät listalle jotain. Varmista, että valitset oikean profiilin, ennen kuin lisäät sisältöä katselulistalle.

Sisällön lisääminen katselulistalle tai poistaminen siltä

Tärkeää: Jos sinulla on ongelmia sisällön poistamisessa katselulistalta, kokeile poistaa se selaimessa. Joidenkin striimauspalveluiden tiettyä sisältöä ei voi lisätä katselulistalle.

Google TV ‑laitteella:

1. Etsi aloitusnäytöltä katselulistalle lisättävä sisältö.
  2. Paina pitkään kaukosäätimen Select-painiketta.
  3. Valitse Lisää katselulistalle .

Google TV ‑sovelluksessa:

1.  Hae katselulistalle lisättävää nimikettä tai etsi se selaamalla.
  2.  Avaa sen tietosivu.
  3. Valitse Katselulista Lisää soittolistaan.

Selaimella:

1. Siirry osoitteeseen google.com.
  2. Hae sisältöä.
  3. Valitse Katselulista .
Vinkki: Google TV käyttää katselulistasi elokuvia ja ohjelmia antaakseen sinulle parempia katseluehdotuksia.

Tallennetun sisällön katselu

Google TV ‑laitteella:

1. Vieritä Google TV:n aloitusnäytön yläreunasta Kirjasto-kohtaan.
  2. Vieritä Katselulista-riville.
  3. Valitse, mitä haluat katsoa.

Google TV ‑sovelluksessa:

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Valitse Oma sisältö ja sitten Katselulista.
  3. Valitse, mitä haluat katsoa.

Selaimella:

1. Siirry osoitteeseen google.com.
  2. Tee haku "oma katselulista".
  3. Valitse haluamasi sisältöja sittenKatso nyt.