Katsottavan etsiminen

Voit nähdä suosituksia katseltavasta sisällöstä Google TV:n aloitusnäytöllä. Voit myös hakea tiettyä sisältöä, etsiä katseltavaa striimaussovelluksesta tai katsella TV-lähetystä.

Katseltavan hakeminen

Google TV ‑laitteella:

1. Paina kaukosäätimen Google Assistant ‑painiketta Assistant.
  2. Kirjoita tai sano hakusi.
  3. Tulokset näkyvät näytöllä.

Voit myös tehdä näin:

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytön yläreunasta Haku Haku.
  2. Kirjoita hakusi.
  3. Hakutulokset näkyvät näytöllä.

Google TV ‑sovelluksessa:

1. Valitse vasemmasta yläreunasta Hae Haku.
  2. Kirjoita hakusi.
    • Jos haluat puhua hakusi, valitse Mikrofoni Puhehaku.
  3. Tulokset näkyvät näytöllä.
Mitä voit hakea
  • Tietty ohjelma, esim. "Game of Thrones"
  • Genre, esim. "rikossarjat"
  • Näyttelijä tai ohjaaja, esim. "elokuvat, joissa on Meryl Streep"
Kesken jääneen katselun jatkaminen
  • Jos aloitat ohjelman tai elokuvan katselun, mutta se jää kesken, löydät sen Google TV:n aloitusnäytöltä Jatka katselua ‑osiosta. Voit jatkaa elokuvaa tai ohjelmaa tai aloittaa katsomasi ohjelman seuraavan jakson.
  • Jos sinulla on televisiossa useita profiileja, saatat nähdä muiden käyttäjien katsomia elokuvia ja ohjelmia.
  • Jatka katselua ‐osiossa on sisältöä useimmista sovelluksista. Muutaman sovelluksen sisältö ei ole saatavilla.
  • Voit löytää elokuvia, jaksoja ja TV-sarjoja, mutta Jatka katselua ‐osiossa ei tällä hetkellä välttämättä näy live-TV:tä, urheilua, uutisia tai musiikkia.

Sisällön piilottaminen television Jatka katselua ‐osiosta

Näin voit piilottaa ohjelman tai elokuvan, jota et halua katsoa loppuun:

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Sinulle-välilehti.
  2. Vieritä Jatka katselua ‐kohtaan.
  3. Korosta sisältö, jonka haluat piilottaa.
  4. Paina pitkään kaukosäätimen valintapainiketta.
  5. Valitse Piilota.
Viimeaikaisten hakujen poistaminen
  1. Valitse Google TV:n aloitusnäytön yläreunasta Haku Haku.
  2. Siirry poistettavaan hakutulokseen.
  3. Paina pitkään kaukosäätimen Select-painiketta.
  4. Valitse Poista tästä televisiosta.