Sovellusten asentaminen Google TV:lle

Voit asentaa sovelluksia Google TV:lle striimauspalveluistasi ja muista viihdepalveluista. Jos lisäät televisioon useita profiileja, sovellukset toimivat kaikilla paitsi lasten profiileilla.

Sovellusten löytäminen ja asentaminen

Sovelluksen hakeminen

1. Paina kaukosäätimen Assistant-painiketta Assistant ja valitse aloitusnäytöltä Haku Haku.
  2. Sano tai kirjoita asennettavan sovelluksen nimi.
  3. Jos sovellus on käytettävissä, sovelluksen sivu tulee näkyviin.
  4. Valitse Asenna.

Sovellusten selaaminen

1. Vieritä Google TV:n aloitusnäytön yläreunasta Sovellukset-välilehdelle.
  2. Selaa sovelluksia siirtymällä ylös- ja alaspäin, jolloin näet eri kategorioita. Kun löydät sinua kiinnostavan kategorian, katsele sen sisältöä siirtymällä oikealle. Voit myös valita kategorian Sovellustyypit-osiosta.
  3. Valitse haluamasi sovellus tai peli.
  4. Asenna sovellus tai viimeistele ostos seuraamalla ohjeita näytöllä.

Vinkki:

• Jos sinulla on ongelmia ostoksen kanssa, kokeile eri maksutapaa, kuten credit-korttia tai PayPalia. Maksutavan lisääminen.
  • Jos haluat löytää jo käytössäsi olevia sovelluksia, vieritä alaspäin kohtaan Sovellukset muilta laitteiltani.

Sovellusten järjestäminen uudelleen

1. Vieritä Google TV:n aloitusnäytöllä alaspäin Omat sovellukset ‐riville.
  2. Etsi sovellus, jonka haluat siirtää.
  3. Paina Valitse-painiketta, kunnes valikko tulee näkyviin.
  4. Valitse Siirrä.
  5. Siirrä sovellusta vasen- tai oikea-painikkeella.
  6. Vahvista uusi sijainti painamalla Valitse.
  7. Tallenna sovellusten uusi järjestys valitsemalla Valmis.

Vinkki: Voit myös järjestää sovellukset uudelleen Järjestä uudelleen ‐ruudun avulla. Vieritä Omat sovellukset ‐kohdan loppuun ja valitse Järjestä uudelleen.

Sovellusten poistaminen

1. Vieritä Google TV:n aloitusnäytöltä Sovellukset-välilehdelle.
  2. Vieritä Omat sovellukset ‑kohtaan ja etsi poistettava sovellus.
  3. Paina Valitse-painiketta, kunnes valikko tulee näkyviin.
  4. Valitse Näytä tiedot ja sitten Poista.

Vinkki: Jos et löydä sovellusta, vieritä oikeaan reunaan ja valitse Näytä kaikki.