Installer apps på Google TV

Du kan installere apps på Google TV til dine streamingtjenester og andre underholdningsudbydere. Hvis du tilføjer flere profiler på dit fjernsyn, fungerer disse apps for alle profiler med undtagelse af børneprofiler.

Find og installer apps

Søg efter en app

1. Tryk på Assistent-knappen Assistent på din fjernbetjening, eller vælg Søg Søg på startskærmen.
  2. Sig eller skriv navnet på den app, du vil installere.
  3. Hvis appen er tilgængelig, vises der en side med appen.
  4. Vælg Installer.

Søg efter apps

1. Rul til fanen "Apps" øverst på Google TV-startskærmen.
  2. Du kan finde apps ved at rulle op eller ned for at se forskellige kategorier. Når du finder en kategori, du er interesseret i, skal du gå til højre side for at finde apps. Du kan også vælge en kategori i sektionen "Appkategorier".
  3. Vælg den ønskede app eller det ønskede spil.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at installere appen eller gennemføre dit køb.

Tip!

• Hvis du oplever problemer med et køb, kan du forsøge med en anden betalingsmetode som f.eks. et betalingskort eller PayPal. Se, hvordan du tilføjer en betalingsmetode.
  • Du kan finde apps, du allerede bruger, ved at rulle ned til "Apps fra mine øvrige enheder".

Omarranger apps

1. Rul ned til rækken "Dine apps" på Google TV-startskærmen.
  2. Find den app, du vil flytte.
  3. Hold knappen Vælg nede på din fjernbetjening, indtil der vises en menu.
  4. Vælg Flyt.
  5. Brug knapperne Venstre eller Højre til at flytte appen.
  6. Bekræft den nye lokation ved at trykke på Vælg.
  7. Vælg Udfør for at gemme den nye apprækkefølge.

Tip! Du kan også bruge feltet Omorganiser til at omarrangere dine apps. Rul ned til bunden af "Dine apps", og vælg derefter Omorganiser.

Fjern apps

1. Rul til fanen "Apps" på Google TV-startskærmen.
  2. Rul ned til sektionen "Dine apps", og find den app, du vil afinstallere.
  3. Hold knappen Vælg nede på din fjernbetjening, indtil der vises en menu.
  4. Vælg Se info og derefter Afinstaller.

Tip! Hvis du ikke kan finde appen, skal du rulle helt ud til højre side og vælge Se alle.