Profiilien lisääminen Google TV:hen

Voit lisätä Google TV:hen useita käyttäjäprofiileja ja kirjautua Googlen palveluihin useilla eri tileillä. Mediasi ja toimintasi synkronoituvat automaattisesti kaikille laitteille, joille olet kirjautunut.

Lisää profiili QR-koodilla

Tärkeää: Kaikki palvelut eivät välttämättä toimi, jos käytät yritystiliä, esim. työpaikan tai oppilaitoksen tiliä. Saat lisätietoja organisaatiosi järjestelmänvalvojalta.

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  2. Valitse nimesi ja sitten + Lisää tili.
  3. Valitse Lisää tili.
    • Skannaa puhelimella QR-koodi. Vaihtoehtoisesti voit valita Google TV:stä Alas.
  4. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jonka haluat lisätä.
  5. Viimeistele profiili ohjeiden mukaan.
  6. Valitse striimauspalvelut, joita haluat käyttää tällä profiililla.

Profiilien poistaminen tai ylläpito

Tärkeää: Jos poistat laitteelta kaikki profiilit, laitteen tehdasasetukset palautetaan.

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tilit ja sisäänkirjautuminen.
  2. Valitse poistettava profiili.
  3. Valitse Poista ja sitten Poista tili.

Profiilin poistaminen, jos TV-näytön käyttö ei onnistu

1. Siirry puhelimella tai tietokoneella laitteesi kohtaan Google-tilillä.
  2. Varmista, että olet kirjautunut samalle tilille kuin Google TV ‑laitteesi.
  3. Valitse Google TV ‑laite, jolta haluat poistaa tilisi.
  4. Valitse Kirjaudu ulos.