Google TV ‑laitteen ja ‑kaukosäätimen käyttöönotto

Kun olet saanut Google TV ‑laitteesi, se on otettava käyttöön.

Mitä tarvitset

• Google Home ‑sovellus puhelimessasi
  • Wi-Fi-verkkoyhteys
  • Google-tili
  • Laite, jossa on Google TV, esim. Chromecast
Tärkeää: Tietyt ominaisuudet, palvelut ja sovellukset eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla. Lisäehdot tai ‑veloitukset ovat mahdollisia.

Käyttöönoton aloittaminen

1. Käynnistä Google TV ‑laite.
    • Jos haluat laittaa TalkBackin päälle käyttöönoton aikana, paina kaukosäätimen Takaisin‑ ja Alas-painikkeita yhtä aikaa kolmen sekunnin ajan. Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä laitteen valmistajaan.
  2. Valitse kieli ja alue.
  3. Valitse Ota Google TV käyttöön.
Vinkki: Jos valitset "Aloita TV-peruspaketin käyttö", et voi käyttää joitakin ominaisuuksia. Lue lisää TV-peruspaketista.

Käyttöönoton viimeistely Home-sovelluksella

1. Avaa puhelimella Google Home Home.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Lisää Lisää tili ja sitten Ota laite käyttöön ja sitten Ota uusia laitteita käyttöön kotonasi.
  3. Valitse tai lisää koti.
  4. Valitse Skannaa koodi ja salli sovelluksen käyttää puhelimesi kameraa.
  5. Skannaa TV-näytölläsi oleva QR-koodi.
    • Vinkki: Puhelimen ja television yhteyden muodostamiseen voi mennä muutama minuutti.
  6. Seuraa Home-sovelluksen ja TV-näytön ohjeita.

Käyttöönoton ongelmanratkaisu

Sinun täytyy ehkä ottaa Google TV käyttöön kaukosäätimellä, jos
  • käyttöönotto jumittuu Home-sovelluksessa
  • et pysty päivittämään Home-sovellusta
  • et näe laitettasi Home-sovelluksessa.

Käyttöönoton viimeistely kaukosäätimellä

1. Paina kaukosäätimen Takaisin-painiketta pitkään.
  2. Kun TV-näytöllä lukee "Ongelmia?", valitse Ota käyttöön kaukosäätimellä.
  3. Valitse Wi-Fi-verkko ja lisää salasana.
  4. Kirjaudu Google-tilillesi.
  5. Seuraa näytön ohjeita.