Konfigurer din Google TV-enhed og din fjernbetjening

Når du har fået din Google TV-enhed, skal du konfigurere den.

Du skal bruge følgende

• Google Home-appen på din telefon
  • Internetforbindelse via Wi-Fi
  • En Google-konto
  • En enhed med Google TV, f.eks. en Chromecast
Vigtigt! Nogle funktioner, tjenester og apps er muligvis ikke tilgængelige i alle områder. Yderligere vilkår, betingelser og gebyrer kan være gældende.

Kom godt i gang med konfigurationen

1. Tænd din Google TV-enhed.
    • Du kan aktivere TalkBack under konfigurationen ved at holde fjernbetjeningsknapperne Tilbage og Ned inde på samme tid i 3 sekunder. Kontakt producenten af din enhed, hvis dette ikke virker.
  2. Vælg et sprog og dit område.
  3. Vælg Konfigurer Google TV.
Tip! Hvis du vælger Konfigurer Basic TV, kan du ikke benytte visse funktioner. Få flere oplysninger om almindeligt tv.

Afslut konfigurationen med Home-appen

1. Åbn Google Home Hjem på din telefon.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj Tilføj konto og derefter Konfigurer enhed og derefter Konfigurer nye enheder i dit hjem.
  3. Vælg eller tilføj et hjem.
  4. Tryk på Scan kode, og giv appen tilladelse til at bruge telefonens kamera.
  5. Scan QR-koden på din fjernsynsskærm.
    • Tip! Det kan tage et par minutter, før din telefon og dit fjernsyn har oprettet forbindelse.
  6. Følg vejledningen i Home-appen og på fjernsynsskærmen.

Løs problemer med konfigurationen

Du skal muligvis konfigurere Google TV ved hjælp af din fjernbetjening, hvis:
  • Konfigurationen går i stå, når du konfigurerer ved hjælp af Home-appen
  • Du ikke kan opdatere Google Home-appen
  • Din enhed ikke vises i Home-appen

Fuldfør konfigurationen med din fjernbetjening

1. Hold knappen Tilbage nede på din fjernbetjening.
  2. Når "Har du problemer?" vises på din fjernsynsskærm, skal du vælge Konfigurer med fjernbetjening.
  3. Vælg et Wi-Fi-netværk, og angiv adgangskoden.
  4. Log ind på din Google-konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen.