Google TV:hen striimaus

Voit striimata sisältöä puhelimista, tableteista tai kannettavista Google TV:hen.

Tärkeää: Edellä olevat vaiheet voivat vaihdella laitteen mukaan. Pyydä lisätietoa laitteen valmistajalta.

Laitteelta televisioon striimaaminen

Tärkeää: Voit striimata vain Chromecast-yhteensopivan sovelluksen uusimmasta versiosta tai Chrome-selaimesta laitteella, joka on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon Android TV:n kanssa.

1. Yhdistä laite samaan Wi-Fi-verkkoon Google TV:n kanssa.
  2. Avaa sovellus, jossa striimattava sisältö on.
  3. Valitse sovelluksesta Striimaa Näyttelijät.
  4. Valitse laitteelta television nimi.
  5. Kun striimauspainikkeen Näyttelijät väri muuttuu, yhteys on muodostettu.

Jos haluat lopettaa striimauksen, valitse laitteelta Striimaa Näyttelijät ja sitten Katkaise yhteys.

Striimausongelmien korjaaminen

Jos striimaus ei onnistu Google TV:lläsi, kokeile alla olevia ratkaisuehdotuksia.

Striimauksen laittaminen päälle televisiossa

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Sovellukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Etsi sovellus Chromecast Built-In.
    • Jos et löydä sitä, valitse Näytä järjestelmäsovellukset tai etsi se Käytöstä poistetut sovellukset ‑osiosta.
  4. Käynnistä sovellus valitsemalla Ota käyttöön.
  5. Käynnistä laite uudelleen valitsemalla Asetukset ja sitten System ja sitten Käynnistä uudelleen.

Television ja laitteen yhdistäminen samaan Wi-Fi-verkkoon

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Etsi kohdasta Verkko ja internet sen Wi-Fi-verkon nimi, johon televisiosi on yhdistetty.
    • Varmista, että se on samassa verkossa kuin laite, josta haluat striimata.

Google TV:n päivittäminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  3. Jos päivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.