Bluetooth-laitteiden yhdistäminen Google TV:hen

Voit yhdistää Google TV:hen useita Bluetooth-laitteita, esim. kuulokkeita tai peliohjaimia. Voit yhdistää vain yhden äänilaitteen kerrallaan.

Laiteparin muodostus Bluetooth-laitteen kanssa

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvan tai nimen alkukirjaimen kohdalta Asetukset.
  2. Valitse Kaukosäädin ja lisävarusteet ja sitten muodosta laitepari kaukosäätimestä tai lisävarusteesta.
  3. Varmista, että laite on parinmuodostustilassa tai näkyy muille laitteille.
  4. Valitse listalta laite, johon haluat muodostaa laiteparin.
  5. Valitse Bluetooth-laiteparipyynnön näytöllä Muodosta laitepari.

Vinkki: Lisävarusteet, joista on muodostettu laitepari laitteesi kanssa, näkyvät Kaukosäädin ja lisävarusteet ‑osiossa Asetuksissa. Voit myös nimetä laitteita uudelleen tai unohtaa niitä.

Pariliitetyn laitteen yhdistäminen uudelleen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytön oikeassa yläreunassa olevan profiilikuvan tai nimen alkukirjaimen kohdalta Asetukset.
  2. Valitse Kaukosäädin ja lisävarusteet.
  3. Valitse laitteesi Lisävarusteet-kohdasta.
  4. Valitse Yhdistä.

Bluetooth-laitteiden yhdistämisongelmien korjaus

Jos yhteyden muodostaminen Bluetooth-laitteella ei onnistu, ongelma saattaa johtua Bluetooth-laitteesta tai TV:stä.

Yhteysongelmien ongelmanratkaisu

1. Sammuta laitteen virta ja käynnistä laite uudelleen. Kokeile sitten muodostaa laitepari uudelleen.
  2. Jos olet yhdistänyt useita laitteita television laitepariksi, katkaise yhteys laitteilta, joita et käytä.
    • Ongelma voi johtua Bluetooth-laitteestasi. Kokeile yhdistää toinen Bluetooth-laite tarkistaaksesi, toimiiko se.
  3. Irrota TV:n virtajohto, odota 10 sekuntia ja kytke se uudelleen. Kun TV on päällä, kokeile muodostaa laitepari uudelleen.
  4. Tarkista, voiko Bluetooth-laitteesi yhdistää muihin laitteisiin, kuten puhelimeen tai tablettiin.
    • Jos laite muodostaa yhteyden muihin laitteisiin: Palauta Google TV ‑laitteen tehdasasetukset.
    • Jos laitteesi ei yhdistä muihin laitteisiin: Tarkista, että Bluetooth-laitteesi ohjelmisto on päivitetty, tai pyydä apua laitteen valmistajalta.