Slut Bluetooth-enheder til Google TV

Du kan forbinde flere Bluetooth-enheder som f.eks. høretelefoner eller spilcontrollere med dit Google TV. Du kan kun forbinde én lydenhed ad gangen.

Par en Bluetooth-enhed

1. Gå til profilbilledet eller forbogstavet øverst til højre på Google TV-startskærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Fjernbetjening og tilbehør og derefter Par fjernbetjening eller tilbehør.
  3. Sørg for, at din enhed er i parringstilstand eller er synlig for andre enheder.
  4. Vælg den enhed, der skal parres, på listen.
  5. Vælg Par på skærmen med anmodning om Bluetooth-parring.

Tip! Tilbehør, der er parret med din enhed, vises i sektionen Fjernbetjening og tilbehør under Indstillinger. Du kan også omdøbe eller glemme enheder.

Genopret forbindelsen til en parret enhed

1. Gå til profilbilledet eller forbogstavet øverst til højre på Google TV-startskærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Vælg Fjernbetjening og tilbehør.
  3. Vælg din enhed under "Tilbehør".
  4. Vælg Opret forbindelse.

Løs problemer med at tilslutte Bluetooth-enheder

Hvis din Bluetooth-enhed ikke kan oprette forbindelse, kan det skyldes et problem med Bluetooth-enheden eller dit fjernsyn.

Find og løs problemer med forbindelsen

1. Sluk Bluetooth-enheden, og tænd den derefter igen. Når din enhed er nulstillet, kan du prøve at parre den igen.
  2. Hvis du har flere enheder parret med dit fjernsyn, skal du afbryde forbindelsen til de enheder, du ikke bruger.
    • Problemet kan skyldes din Bluetooth-enhed. Prøv at oprette forbindelse til en anden Bluetooth-enhed for at tjekke, om den virker.
  3. Træk stikket ud af dit fjernsyn, vent 10 sekunder, og sæt det derefter i igen. Når dit fjernsyn er tændt, kan du prøve at parre det igen.
  4. Tjek, om din Bluetooth-enhed opretter forbindelse til andre enheder som f.eks. en telefon eller tablet.
    • Hvis din enhed opretter forbindelse til andre enheder: Gendan fabriksindstillingerne på din Google TV-enhed.
    • Hvis din enhed ikke opretter forbindelse til andre enheder: Tjek, om din Bluetooth-enheds software er opdateret, eller få hjælp ved at kontakte enhedens producent.