Kirjaston video-ongelmien korjaaminen

Jos et löydä tai voi toistaa elokuvaa tai ohjelmaa, jonka olet vuokrannut tai ostanut kirjastosta, kokeile tämän artikkelin ohjeita. Nämä ohjeet auttavat ratkaisemaan useimmat toisto-ongelmat ja virheet.

Mahdollisesti piilotettu ohjelma tai elokuva

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tili ja sitten Piilotetut ostot ja vuokraukset.
  2. Jos löydät elokuvan tai ohjelman:
    1. Valitse elokuva tai ohjelma, jonka haluat näkyvän.
    2. Palaa Google TV:n aloitusnäytölle.
    3. Valitse Kirjasto-välilehti.
    4. Elokuvan tai ohjelman pitäisi näkyä kirjastossasi.

Vuokrattujen tai ostettujen elokuvien ja ohjelmien piilottaminen

Voit piilottaa elokuvan tai ohjelman kirjastostasi.

Tärkeää: Tämä vaihtoehto ei ole saatavilla Google TV ‐mobiilisovelluksessa. Kirjastossa piilottamasi elokuvat ja ohjelmat näkyvät edelleen Google TV ‐mobiilisovelluksessa.

Elokuvan tai ohjelman piilottaminen kirjastosta

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Kirjasto-välilehti.
  2. Vieritä ja valitse piilotettava elokuva tai ohjelma.
  3. Vieritä ja valitse Piilota.
  4. Valitse pyydettäessä Vahvista.

Elokuvan tai ohjelman näyttäminen kirjastossa

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Tili ja sitten Piilotetut ostot ja vuokraukset.
  2. Valitse elokuva tai ohjelma, jonka haluat näkyvän.
  3. Palaa Google TV:n aloitusnäytölle ja valitse Kirjasto-välilehti.
  4. Elokuvan tai ohjelman pitäisi näkyä kirjastossasi.
Vinkki: Voit edelleen löytää ja katsoa piilotettuja elokuvia tai ohjelmia Assistantin avulla.

Google TV ‐laitteen video-ongelmien korjaaminen

Laitteen välimuistin tyhjentäminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Sovellukset.
  2. Valitse sovellus, jota ongelma koskee.
  3. Valitse Tyhjennä välimuisti ja sitten OK.
Vinkki: Jos et löydä sovellusta, jonka kanssa on ongelmia, valitse Näytä kaikki sovellukset.

Laitepäivitysten tarkistaminen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten Tietoja ja sitten Järjestelmäpäivitys.
  2. Jos järjestelmäpäivitys on saatavilla, seuraa näytöllä olevia asennusohjeita.

Google TV ‐laitteen käynnistäminen uudelleen

1. Valitse Google TV:n aloitusnäytöltä Asetukset Asetukset ja sitten Järjestelmä ja sitten. Käynnistä uudelleen.
  2. Kun laite on sammunut, käynnistä se uudelleen painamalla virtapainiketta.

Google TV ‐sovelluksen video-ongelmien korjaaminen

Sovelluksen välimuistin tyhjentäminen

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Valitse Google TV ja sitten Tallennustila ja välimuisti ja sitten Tyhjennä välimuisti.

Sovelluspäivitysten tarkistaminen

1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus Google Play.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa tai nimen alkukirjainta.
  3. Valitse Hallinnoi sovelluksia ja laitteita.
  4. Valitse Päivityksiä saatavilla ‑kohdassa, haluatko päivittää kaikki sovellukset tai vain tietyn sovelluksen.

Puhelimen tai tabletin käynnistäminen uudelleen

1. Paina virtapainiketta, kunnes näytölle avautuu valikko.
  2. Valitse Virta pois tai Käynnistä uudelleen
  3. Jos valitsit Virta pois, paina virtapainiketta, kunnes laite käynnistyy uudelleen.

Elokuvan tai ohjelman lataaminen

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Valitse Oma sisältö ja sitten Kirjasto.
  3. Valitse elokuva tai ohjelma.
  4. Valitse Lataa Lataa.

Latauksen poistaminen ja yrittäminen uudelleen

Vaihe 1: Poista elokuva tai ohjelma laitteeltasi

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Napauta ongelmallisen elokuvan tai ohjelman kohdalla oikean alareunan valintamerkkiä Ladattu
  4. Valitse Poista.

Vaihe 2: Tyhjennä välimuisti

1. Avaa laitteen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Sovellukset ja ilmoitukset ja sitten Näytä kaikki sovellukset.
  3. Valitse Google TV .
  4. Valitse Tallennustila ja välimuisti ja sitten Tyhjennä välimuisti.

Vaihe 3: Yritä latausta uudelleen

1. Avaa Google TV ‑sovellus .
  2. Valitse Kirjasto.
  3. Napauta oikeasta alareunasta Lataa Lataa sen elokuvan tai ohjelman kohdalta, jonka haluat katsoa.

Lisää vaihtoehtoja ongelmanratkaisuun

Internetyhteyden tarkistaminen
  1. Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen.
  2. Irrota virtajohto.
  3. Odota 20 sekuntia.
  4. Kytke johto takaisin.

Vinkkejä:

• Jos olet yhteydessä internetiin, mutta ongelma ei ratkea: Yritä yhdistää toiseen Wi-Fi-verkkoon.
  • Jos käytät mobiiliverkkoa: Yhdistä Wi-Fi-verkkoon.
Toista eri videota
  • Jos kirjastossasi on muuta sisältöä: Voit toistaa sitä selvittääksesi, ilmeneekö ongelma vain tietyn elokuvan tai TV-ohjelman yhteydessä.
  • Jos muulla omistamallasi sisällöllä ei ole samaa ongelmaa: Ota yhteyttä tukitiimiin sähköpostilla tai chat-viestillä ja pyydä apua.
Toista video eri laitteella
Yhteydenotto lisäohjeiden saamiseksi

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, voit pyytää apua tukitiimiltämme sähköpostitse tai chat-viestillä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos et näe sisältöä kirjastossasi.